Autora starptautiskā radošā kulinārija

Izbaudiet Vidusjūras sakņu priekšlikumu ar Āzijas un Latīņamerikas ietekmi.
Automātiski tulkots
Pavārs (Marbella Center)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Vidusjūras dvēsele

€ 50 par viesi
Svaiga un garšīga ekskursija pa Vidusjūras virtuvi. Sezonālas sastāvdaļas, vieglas receptes un daudz garšas. Ideāli piemērots, lai dalītos, atpūstos un baudītu sauli un jūru katrā ēdienā.

Andalūzijas tapas

€ 100 par viesi
Kulinārijas ceļojums pa autentiskām tapām: uzkodas, ar ko dalīties, iepazīt garšas un iedziļināties spāņu kultūrā. Tradīcija, radošums un dvēsele katrā ēdienā.

Svaigu makaronu gatavošanas nodarbība

€ 120 par viesi
Autentisks ceļojums pa svaigu itāļu makaronu tradīciju, kura iedvesmas avots ir Massimo Spigaroli mācības. Katrs ēdiens ir amatnieku tehnikas un tīras garšas meistardarbs.

Mare Nostrum smalkas maltītes

€ 150 par viesi
Priekšlikums, kura iedvesmas avots ir tīrākā Vidusjūra. Izmantojot 6 posmu degustācijas ēdienkarti un desertu, mēs izpētām vietējā produkta eleganci, jūras garšu un kulinārijas tehniku.

Nikkei Asian Fusion

€ 170 par viesi
Kulinārijas ceļojums, kas apvieno labāko, ko piedāvā Japāna un Peru, ar modernu un radošu pieskārienu. Sešu posmu piedzīvojumā un desertā mēs izpētām garšu un sastāvdaļu harmoniju.

Šefpavāra Ērika OMAKASE

€ 250 par viesi
Ekskluzīvs piedzīvojums, kurā šefpavārs Ēriks izvēlas un pasniedz labākos svaigu zivju un jūras velšu gabaliņus, kas pagatavoti ar meistarību un tehniku, lai gūtu unikālu un neaizmirstamu omakase pieredzi.
Ja vēlaties, lai Eric veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
14 gadi, uzņemot viesus
Es mācījos Basku kulinārijas centrā un ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos.
Kulinārijas gardumi
Es ieguvu pirmo vietu Andalūzijas tapu čempionātā un Gastro Ibiza.
Kulinārijas zinātnes bakalaurs
Pēc absolvēšanas es ieguvu maģistra grādu Creatividad e Innovación Gastronómica (BCC)
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Marbella Center. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Eric uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
Nav pieejams
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Autora starptautiskā radošā kulinārija

Izbaudiet Vidusjūras sakņu priekšlikumu ar Āzijas un Latīņamerikas ietekmi.
Automātiski tulkots
Pavārs (Marbella Center)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Nav pieejams
Bezmaksas atcelšana

Vidusjūras dvēsele

€ 50 par viesi
Svaiga un garšīga ekskursija pa Vidusjūras virtuvi. Sezonālas sastāvdaļas, vieglas receptes un daudz garšas. Ideāli piemērots, lai dalītos, atpūstos un baudītu sauli un jūru katrā ēdienā.

Andalūzijas tapas

€ 100 par viesi
Kulinārijas ceļojums pa autentiskām tapām: uzkodas, ar ko dalīties, iepazīt garšas un iedziļināties spāņu kultūrā. Tradīcija, radošums un dvēsele katrā ēdienā.

Svaigu makaronu gatavošanas nodarbība

€ 120 par viesi
Autentisks ceļojums pa svaigu itāļu makaronu tradīciju, kura iedvesmas avots ir Massimo Spigaroli mācības. Katrs ēdiens ir amatnieku tehnikas un tīras garšas meistardarbs.

Mare Nostrum smalkas maltītes

€ 150 par viesi
Priekšlikums, kura iedvesmas avots ir tīrākā Vidusjūra. Izmantojot 6 posmu degustācijas ēdienkarti un desertu, mēs izpētām vietējā produkta eleganci, jūras garšu un kulinārijas tehniku.

Nikkei Asian Fusion

€ 170 par viesi
Kulinārijas ceļojums, kas apvieno labāko, ko piedāvā Japāna un Peru, ar modernu un radošu pieskārienu. Sešu posmu piedzīvojumā un desertā mēs izpētām garšu un sastāvdaļu harmoniju.

Šefpavāra Ērika OMAKASE

€ 250 par viesi
Ekskluzīvs piedzīvojums, kurā šefpavārs Ēriks izvēlas un pasniedz labākos svaigu zivju un jūras velšu gabaliņus, kas pagatavoti ar meistarību un tehniku, lai gūtu unikālu un neaizmirstamu omakase pieredzi.
Ja vēlaties, lai Eric veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
14 gadi, uzņemot viesus
Es mācījos Basku kulinārijas centrā un ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos.
Kulinārijas gardumi
Es ieguvu pirmo vietu Andalūzijas tapu čempionātā un Gastro Ibiza.
Kulinārijas zinātnes bakalaurs
Pēc absolvēšanas es ieguvu maģistra grādu Creatividad e Innovación Gastronómica (BCC)
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Marbella Center. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Eric uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?