No lauka līdz galdam
Jautri no lauku saimniecības līdz galdam ēdieni, kas pagatavoti ar vietējo lauksaimnieku, audzētāju un amatnieku dārgumiem
Automātiski tulkots
Pavārs (Atlanta)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Farmers Special
€ 39
Minimālā rezervācijas summa: € 78
Izvēlieties no četriem šefpavāra ēdieniem no lauku saimniecības līdz galdam - vistām, jūras veltēm vai vegāniem. Katrs sezonas ēdiens ietver barojošu ēdienu, košu un pārdomātu desertu. Katru nedēļu ierodas svaigs, skaisti sagatavots un gatavs baudīšanai.
Organiska tīrība un iederība
€ 51
Minimālā rezervācijas summa: € 86
Tīra, šefpavāra darināta maltīte, kas pagatavota no bioloģiskiem, sezonāliem produktiem, un jūsu izvēlētas augu izcelsmes sastāvdaļas vai ganībās audzēta gaļa. Uzturvielu blīvs, sabalansēts un gards - ideāli piemērots viesiem, kuri meklē kvalitāti un tīrību. Piegāde / klātienē
Vēlās brokastis no lauku saimniecības līdz galdam
€ 59
Minimālā rezervācijas summa: € 104
Sezonas vēlās brokastis no lauku saimniecības līdz galdam, kas pagatavotas no svaigām vietējām sastāvdaļām. Izvēlieties piegādi vai sagatavošanos klātienē. Ietver elegantu elektrotīklu, košas puses un mājās gatavotus saldumus, kas ir ideāli piemēroti mierīgiem rītiem vai stilīgām sanāksmēm dienas vidū.
Vakariņas "no lauka līdz galdam"
€ 79
Minimālā rezervācijas summa: € 157
Uz vietas sagatavota paaugstināta degustācijas ēdienkarte no saimniecības līdz galdam. Vairāki kursi, izceļot sezonas pīķa sezonas, vietējas izcelsmes sastāvdaļas, kas pārklātas ar izsmalcinātām, intīmām maltītēm, kas paredzētas, lai barotu un atstātu iespaidu.
Makaronu darbnīca
€ 104
Minimālā rezervācijas summa: € 207
Gatavojiet svaigus makaronus ar rokām vai gnocchi, izmantojot vietējas izcelsmes sezonas sastāvdaļas. Apvienojumā ar košām mērcēm un pēc izvēles vīnu. No lauka līdz galdam itāļu piedzīvojums, kas sagatavots un tiek piedāvāts uz vietas tiem, kuri izbauda tradīcijas, garšu un amatniecību
No lauka līdz galdam visu dienu
€ 195
Minimālā rezervācijas summa: € 388
Pilnas dienas piedzīvojums no lauku saimniecības līdz galdam ar sezonālām vēlajām brokastīm, barojošām vakariņām, pacilātām uzkodām visai dienai un moderniem bezalkoholiskiem kokteiļiem. Šefpavārs ir veidots ar vietējām sastāvdaļām, kas paredzētas lēnai un tīšām maltītēm no rīta līdz vakaram.
Ja vēlaties, lai Miguel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
15 gadu pieredze
Dibinātājs /šefpavārs, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill un Bambu Sushi & Ramen.
Karjeras sasniegums
Esmu strādājis Sundance kinofestivālā un gatavojis kopā ar Martu Stjuarti, Alisi Votersu
Izglītība un apmācība
Es ieguvu kulinārijas grādu Escoffier, kulinārijas institūtā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Atlanta. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 39
Minimālā rezervācijas summa: € 78
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?






