Dārzeņu, vietējā un sezonas virtuve, ko piedāvā Džūlija

Mani aizrauj augu izcelsmes virtuve, veselīga un sezonas garšu pilna.
Automātiski tulkots
Pavārs (Nica)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Veselīga Vidusjūras ēdienkarte

€ 50 par viesi
Vidusjūras reģiona iedvesmots kulinārijas piedzīvojums, kas pilnībā pielāgojams jūsu gaumei un vajadzībām (veggie, bezglutēna utt.).

Veģetārais tapu bārs

€ 80 par viesi
Mazo dārzeņu uzkodu gardēžu klāsts, kas ir ideāli piemērots draudzīgam aperitīvam vai vakariņām. Drosmīgas garšas, vietējās un sezonālās sastāvdaļas.

Svētku vakariņas

€ 95 par viesi
Pilna 5 ēdienu veģetārā ēdienkarte īpašam gadījumam ar izsmalcinātiem un radošiem ēdieniem, kas apvieno sezonalitāti un līdzsvaru.
Ja vēlaties, lai Julie veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
5 gadu pieredze
Es gatavoju privātiem pasākumiem ar augu izcelsmes, vietējām un pielāgotām ēdienkartēm.
Karjeras sasniegums
Es iedvesmojos no saviem ceļojumiem un cilvēkiem, kurus satieku, lai ieviestu jauninājumus un pārsteigtu.
Izglītība un apmācība
Esmu pašmācīta, trenēta prakse, gadalaiki un aizraušanās ar veselīgu ēdiena gatavošanu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Nica, Kannas, Antibesa un Cagnes-sur-Mer. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Julie uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 50 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Dārzeņu, vietējā un sezonas virtuve, ko piedāvā Džūlija

Mani aizrauj augu izcelsmes virtuve, veselīga un sezonas garšu pilna.
Automātiski tulkots
Pavārs (Nica)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 50 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Veselīga Vidusjūras ēdienkarte

€ 50 par viesi
Vidusjūras reģiona iedvesmots kulinārijas piedzīvojums, kas pilnībā pielāgojams jūsu gaumei un vajadzībām (veggie, bezglutēna utt.).

Veģetārais tapu bārs

€ 80 par viesi
Mazo dārzeņu uzkodu gardēžu klāsts, kas ir ideāli piemērots draudzīgam aperitīvam vai vakariņām. Drosmīgas garšas, vietējās un sezonālās sastāvdaļas.

Svētku vakariņas

€ 95 par viesi
Pilna 5 ēdienu veģetārā ēdienkarte īpašam gadījumam ar izsmalcinātiem un radošiem ēdieniem, kas apvieno sezonalitāti un līdzsvaru.
Ja vēlaties, lai Julie veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
5 gadu pieredze
Es gatavoju privātiem pasākumiem ar augu izcelsmes, vietējām un pielāgotām ēdienkartēm.
Karjeras sasniegums
Es iedvesmojos no saviem ceļojumiem un cilvēkiem, kurus satieku, lai ieviestu jauninājumus un pārsteigtu.
Izglītība un apmācība
Esmu pašmācīta, trenēta prakse, gadalaiki un aizraušanās ar veselīgu ēdiena gatavošanu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Nica, Kannas, Antibesa un Cagnes-sur-Mer. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Julie uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?