Frenka greznas sezonas ēdienkartes
Es apvienoju klasiskās kulinārijas metodes ar radošu noskaņu, izmantojot vietējās sezonas sastāvdaļas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Sentluisa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Sezonāls komforts
€ 116
Svinot vietējās, sezonālās sastāvdaļas, šajā izsmalcinātajā ēdienkartē ir sabalansētas garšas un siltas prezentācijas, kas veidotas, lai iepriecinātu un iepriecinātu.
Paaugstināta klasika
€ 129
Šī ēdienkarte atjauno klasiskos ēdienus ar moderniem akcentiem un bagātīgiem akcentiem, apvienojot kulinārijas tradīcijas ar radošu noskaņu un demonstrējot izsmalcinātas tehnikas un augstākās kvalitātes sastāvdaļas.
Parakstīt piedzīvojumu
€ 159
Augstākās klases vairāku ēdienu degustācija, kas veidota kā mākslinieciska izteiksme. Precīza, radošuma un paaugstināta garša apvienojas neaizmirstamā vakariņu pasākumā.
Ja vēlaties, lai Frank veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
16 gadu pieredze
Esmu trenējusies kopā ar labākajiem pavāriem, gatavojot ēdienus kā izteicienus, godinot katru sastāvdaļu.
Strādājis luksusa viesnīcās
Esmu strādājis luksusa viesnīcās Sentluisā, Maiami un Veilā.
Apmācīts Le 'ole Culinaire
Es mācījos Le 'ole Culinaire un smalkās ēdināšanas vietās lielākajās pilsētās.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Sentluisa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 116
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




