Amatnieku centrālā krasta kulinārija, ko piedāvā Bettina
Es radu ēdienus, kas ietver reģiona lauksaimniecības un jūras velšu veltes.
Automātiski tulkots
Pavārs (Carpinteria)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Valdes priekšsēdētājs
€ 20 par viesi
Artisan Charcuterie on a Keepsake Board with Luscious Chees, European Dry Cured Meats, Fruits, Nuts and Crisps
Sālīta gaļa, augļi, rieksti un kraukšķīgi
Amatnieku vēlo brokastu piegāde
€ 42 par viesi
Sāciet dienu ar karstām, veselīgām vēlajām brokastīm ar lauku maizēm, misijas stila frittatu un svaigiem augļiem.
Šefpavāra galds
€ 102 par viesi
Izbaudiet 5 ēdienu maltīti ar 2 kopīgām uzkodām, salātu vai zupas izvēli, garām maizes dēli, pārklātu ēdienu un smalku desertu ar karstiem dzērieniem.
Rivjēras tapas
€ 115 par viesi
Mielojieties ar 8 retiem un eksotiskiem Kalifornijas Rivjēras gardumiem, kas ir ideāli piemēroti ēdiena entuziastiem.
Sērfošana galda malā un kūdra
€ 128 par viesi
Ļaujieties 6 ēdienu maltīšu ceļojumam ar wagyu filet mignon un klinšu omāra asti.
Ja vēlaties, lai Bettina veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
25 gadu pieredze
Esmu amatnieks, ceļojošs šefpavārs un daļa no lēnās ēdiena kustības.
Karjeras sasniegums
Esmu izstrādājis maltītes pasaulslaveniem mūziķiem un māksliniekiem.
Izglītība un apmācība
Es mācīju citus šefpavārus kulinārijas skolā, daloties savā aizraušanās ar amatnieku kulināriju.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Carpinteria. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 21 gada.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 42 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?