Jannas radošas Vidusjūras garšas
Mans ēdiens apvieno Vidusjūras saknes ar starptautisku radošumu un tehniku.
Automātiski tulkots
Pavārs (Barselona)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Vidusjūras reģiona kodolsintēzes cena
€ 100 par viesi
Vidusjūras saknēs noenkurošu starptautisku virtuvju radošs apvienojums ar rūpīgi izstrādātiem kursiem, kas līdzsvaro inovācijas ar komfortu.
Vidusjūras sezonas ēdienkarte
€ 100 par viesi
Svaigs, dinamisks ceļojums pa Vidusjūras garšu ar sezonas produktiem, tradicionālām receptēm un elegantu pārklājumu. Ideāli piemērots ikdienišķām, bet izsmalcinātām maltītēm.
Pavāra izvēlētā degustācijas ēdienkarte
€ 140 par viesi
Ekskluzīva ēdienkarte, kas vislabāk demonstrē kulinārijas mākslu. Gūstot iedvesmu no Basku piekrastes līdz Provansas sirdij, baudiet ēdienus, kas darināti ar augstākās kvalitātes sastāvdaļām un māksliniecisku prezentāciju.
Ja vēlaties, lai Jana veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
12 gadu pieredze
Katrs piedzīvojums ir rūpīgi izstrādāts, lai sniegtu jums neaizmirstamu piedzīvojumu.
Basku kulinārijas centrs
Es studēju augstākās klases kulināriju Šveicē, pasaules viesmīlības galvaspilsētā
Kulinārijas mākslas treniņš
Es ieguvu grādu starptautiskajā kulinārijas mākslā Šveicē.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Barselona. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 40 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Jana uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 100 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?