Marksa modernās Izakaya vakariņas

Mana kulinārija ir stāstu veids, kurā katrs ēdiens atspoguļo radošumu un manas saknes.
Automātiski tulkots
Pavārs (Santakrusa de Tenerife)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Izakaya nakts ēdienkarte

€ 65 par viesi
Mājīga un ikdienišķa 5 ēdienu japāņu ēdienkarte ar grilētiem iesmiem, kraukšķīgiem kodumiem un drosmīgām ielu ēdiena garšām, kas pasniegtas modernā izakajas stilā.

Tokijas garša

€ 85 par viesi
Mūsdienīga 6 ēdienu japāņu ēdienkarte, kuras iedvesmas avots ir Tokijas pilsētas ēdienu pasaule, sabalansējot klasiskas garšas ar radošām tekstūrām un sezonas sastāvdaļām.

Šefpavāra degustācijas ceļojums

€ 120 par viesi
Daudzveidīga 8 ēdienu degustāciju ēdienkarte, kas izceļ Āzijas ietekmi un radošās metodes, un katrs kurss balstās uz dziļumu, kontrastu un harmoniju.
Ja vēlaties, lai Marx veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Sākotnēji no Filipīnām es sāku izmantot multividi, pirms atradu savu aizraušanos: kulināriju.
Piedzīvojums modernā izakajā
Es pilnveidoju savas prasmes, gatavojot vairāku ēdienu maltītes modernā izakajas vidē.
Kulinārijas mākslas treniņš
Es mācījos Filipīnu Liceja universitātē, koncentrējoties uz Āzijas virtuvēm.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Santakrusa de Tenerife. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 65 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Marksa modernās Izakaya vakariņas

Mana kulinārija ir stāstu veids, kurā katrs ēdiens atspoguļo radošumu un manas saknes.
Automātiski tulkots
Pavārs (Santakrusa de Tenerife)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 65 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Izakaya nakts ēdienkarte

€ 65 par viesi
Mājīga un ikdienišķa 5 ēdienu japāņu ēdienkarte ar grilētiem iesmiem, kraukšķīgiem kodumiem un drosmīgām ielu ēdiena garšām, kas pasniegtas modernā izakajas stilā.

Tokijas garša

€ 85 par viesi
Mūsdienīga 6 ēdienu japāņu ēdienkarte, kuras iedvesmas avots ir Tokijas pilsētas ēdienu pasaule, sabalansējot klasiskas garšas ar radošām tekstūrām un sezonas sastāvdaļām.

Šefpavāra degustācijas ceļojums

€ 120 par viesi
Daudzveidīga 8 ēdienu degustāciju ēdienkarte, kas izceļ Āzijas ietekmi un radošās metodes, un katrs kurss balstās uz dziļumu, kontrastu un harmoniju.
Ja vēlaties, lai Marx veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Sākotnēji no Filipīnām es sāku izmantot multividi, pirms atradu savu aizraušanos: kulināriju.
Piedzīvojums modernā izakajā
Es pilnveidoju savas prasmes, gatavojot vairāku ēdienu maltītes modernā izakajas vidē.
Kulinārijas mākslas treniņš
Es mācījos Filipīnu Liceja universitātē, koncentrējoties uz Āzijas virtuvēm.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Santakrusa de Tenerife. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?