Valentīnas itāļu garšas

Es apvienoju tradicionālās itāļu metodes, vietējās un bioloģiskās sastāvdaļas un vīna degustāciju.
Automātiski tulkots
Pavārs (Florensa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Piegādes ēdienkarte

€ 100 par viesi
Baudiet tradicionālu itāļu 4 ēdienu Mocarellas ēdienkarti ar ķiršu tomātiem, lazanju, gaļas bumbiņām ar tomātu mērci un krēmkrāsas kūku. Izbaudiet to, kad vien vēlaties, ja vēlaties, varat sildīt makaronus un gaļas bumbiņas dažas minūtes cepeškrāsnī.

Pašgatavotu makaronu gatavošanas nodarbība

€ 150 par viesi
Uzziniet visas darbības, lai pagatavotu divu veidu svaigus makaronus, kā arī atklājiet 2 mērces, lai radītu autentiskus tradicionālos itāļu ēdienus. Kursa beigās jūs nogaršosiet 2 makaronu ēdienus ar vīna pāriem.

Tipiska vietējā ēdienkarte

€ 160 par viesi
Mielojieties ar tipisku vietējo 4 ēdienu ēdienkarti ar vīna kombināciju: Chianina steika tartare, Mugello Ravioli ar ragù, Gailis ar tomātu mērci un aunazirņu biezeni, Tiramisù.

Toskānas vīna degustācija

€ 180 par viesi
Šajā jautrajā, bet izglītojošajā kursā jūs uzzināsiet, kā atpazīt atšķirības starp 4 dažādiem Toskānas vīna apgabalu vīniem un ražošanas stiliem. Es jums sagatavošu gardu vīna degustāciju ar labāko vietējo ēdienu.

Toskānas zviedru galds

€ 220 par viesi
Palutiniet sevi ar gardu bufeti ar tradicionālajiem Toskānas karstajiem un aukstajiem ēdieniem. Nosviniet savu dzimšanas dienu, jubileju vai kāzas ar 10 ēdienu ēdienkarti, kas bagāta ar vietējām garšām. Ja vēlaties, varat pieprasīt sarakstu ar papildu pakalpojumiem, piemēram, vīna pāru, viesmīļiem, galda uzstādīšanu un kāzu kūku šovu.
Ja vēlaties, lai Valentina veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
13 gadu pieredze
Esmu šefpavārs, kurš ir strādājis slavenos itāļu restorānos un viesnīcās, kā arī someljē.
Vīna asociācijas biedrs
Esmu Itālijas Someljē asociācijas (AIS) biedrs kā vīnzinis un degustētājs.
Absolvējis kulinārijas skolu
Es apmeklēju kulinārijas skolas Itālijā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 1 atsauksmi

Vidējais vērtējums tiks rādīts, saņemot 3 atsauksmes.
Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Florensa, Fiesole, Colle di Val d'Elsa un San Casciano In Val di Pesa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Valentina uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 150 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Valentīnas itāļu garšas

Es apvienoju tradicionālās itāļu metodes, vietējās un bioloģiskās sastāvdaļas un vīna degustāciju.
Automātiski tulkots
Pavārs (Florensa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 150 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Bezmaksas atcelšana

Piegādes ēdienkarte

€ 100 par viesi
Baudiet tradicionālu itāļu 4 ēdienu Mocarellas ēdienkarti ar ķiršu tomātiem, lazanju, gaļas bumbiņām ar tomātu mērci un krēmkrāsas kūku. Izbaudiet to, kad vien vēlaties, ja vēlaties, varat sildīt makaronus un gaļas bumbiņas dažas minūtes cepeškrāsnī.

Pašgatavotu makaronu gatavošanas nodarbība

€ 150 par viesi
Uzziniet visas darbības, lai pagatavotu divu veidu svaigus makaronus, kā arī atklājiet 2 mērces, lai radītu autentiskus tradicionālos itāļu ēdienus. Kursa beigās jūs nogaršosiet 2 makaronu ēdienus ar vīna pāriem.

Tipiska vietējā ēdienkarte

€ 160 par viesi
Mielojieties ar tipisku vietējo 4 ēdienu ēdienkarti ar vīna kombināciju: Chianina steika tartare, Mugello Ravioli ar ragù, Gailis ar tomātu mērci un aunazirņu biezeni, Tiramisù.

Toskānas vīna degustācija

€ 180 par viesi
Šajā jautrajā, bet izglītojošajā kursā jūs uzzināsiet, kā atpazīt atšķirības starp 4 dažādiem Toskānas vīna apgabalu vīniem un ražošanas stiliem. Es jums sagatavošu gardu vīna degustāciju ar labāko vietējo ēdienu.

Toskānas zviedru galds

€ 220 par viesi
Palutiniet sevi ar gardu bufeti ar tradicionālajiem Toskānas karstajiem un aukstajiem ēdieniem. Nosviniet savu dzimšanas dienu, jubileju vai kāzas ar 10 ēdienu ēdienkarti, kas bagāta ar vietējām garšām. Ja vēlaties, varat pieprasīt sarakstu ar papildu pakalpojumiem, piemēram, vīna pāru, viesmīļiem, galda uzstādīšanu un kāzu kūku šovu.
Ja vēlaties, lai Valentina veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
13 gadu pieredze
Esmu šefpavārs, kurš ir strādājis slavenos itāļu restorānos un viesnīcās, kā arī someljē.
Vīna asociācijas biedrs
Esmu Itālijas Someljē asociācijas (AIS) biedrs kā vīnzinis un degustētājs.
Absolvējis kulinārijas skolu
Es apmeklēju kulinārijas skolas Itālijā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 1 atsauksmi

Vidējais vērtējums tiks rādīts, saņemot 3 atsauksmes.
Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Florensa, Fiesole, Colle di Val d'Elsa un San Casciano In Val di Pesa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Valentina uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?