The South on the Plate by Laura
Es piedāvāju virtuvi, iedvesmojoties no maniem ceļojumiem, jo īpaši Āzijā.
Automātiski tulkots
Pavārs (Cassis)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Svaigu augļu kaste
€ 15
Minimālā rezervācijas summa: € 45
Sezonas augļu kaste, ko pasniedz ar koka smaili un dvieļiem. Pieejams līdz 6 personām vai vairāk, pielāgojams par zemāku cenu.
Fringale
€ 75
Minimālā rezervācijas summa: € 150
Tomātu tartlet, stracciatella di burrata, baziliks, pistācijas. Mīdijas makaroni, baltais sviests un kraukšķīgs parmezāns. Grauzdēti persiki, vaniļas saldējums un drupačas.
Gardēžu ēdienkarte
€ 90
Jūras karūsas, kokosrieksti, granātāboli, augu eļļa. Poulpe lakota ar soju, saldo vaniļas kartupeli, kaislības neapstrādātu mērci. Sieru, medus un salātu izvēle. Kā sarkans auglis Pavlova.
Ja vēlaties, lai Laura veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
17 gadu pieredze
Les Arcenaulx
Gherkin London
Set Club Aix
Olympique de Marseille
Privāti pasākumi
Es ātri pielāgojos klientiem
Esmu strādājis pie jebkāda veida klientiem, futbola spēlētājiem un turīgiem klientiem
Lycée hôtelier de Marseille
Es uzzināju darbu no Ērika Kornilo.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Cassis, Marseļa, Ēksanprovansa un Saint-Rémy-de-Provence. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Varat arī ierasties pie manis:
13013, Marseille, Francija
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Laura uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
Nav pieejams
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?