Šefpavāres G dzīvie ugunskura ēdieni
Es rīkoju aizraujošus kulinārijas pasākumus, kas apvieno tradīcijas, ugunskuru un Argentīnas asado garšu, kā arī ēdienu gatavošanu uz atklātas uguns.
Automātiski tulkots
Pavārs (Ešvila)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Tradicionālais asado
€ 130 € 130 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 432
Tradicionāls gaučo stila asado ienes jūsu galdā argentīniešu grila būtību.
Ogļu grilā cepta ribeye steika šnicele
Kūpināts sinepju steiks
Cūkas ribiņas ar dzelzs krusta zīmi
Asado stila grilēta vista
Kokoglēs cepti terijaki dārzeņi
Saldie kartupeļi "Al Rescoldo"
Īpašais Cēzara salāti
Pabeigt Asado piedzīvojumu
€ 147 € 147 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 432
Izbaudiet īstu Argentīnas asado ar svaigiem sezonas produktiem.
Ģimenes cienīgas svinības ar visu iekļautu:
Uzkodas
Choripán mini sendviči
Kūpināti Portobello un Brie kumosiņi
Prošuto ietītas jūras ķemmītes
Pirmais kurss
Patagonijas ražas salāti
Galvenais ēdiens
Ogļu grilā cepta ribeye steika šnicele
Kūpināts sinepju steiks
Cūkas ribiņas ar dzelzs krusta zīmi
Asado stila grilēta vista
Kokoglēs cepti terijaki dārzeņi
Saldie kartupeļi "Al Rescoldo"
Deserts
Fuegos burbona šokolādes kēksiņš
No jūras līdz grilam
€ 147 € 147 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 432
Garneles, ķemmīšgliemenes, austeres, lasis, mahi mahi, snapperis un astoņkājis. Viss gaučo stilā uz mūsu grila ar atklātu uguni.
10 ēdienu ēdienkarte ar dzīvo uguni
€ 156 € 156 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 777
Pirmais ēdiens: ogļu noskūpstītas austeres
Otrie ēdieni: Provoleta a la Parrilla
Trešais ēdiens: ražas salāti
Ceturtā ēdienreize: "A la Llama" Karolīnas forele
Piektā ēdienreize: kūpināts polentas medaljons
Sestais ēdiens: "A la Cruz" mazuļu muguras ribiņas
Septītais ēdiens: grilēti vistas spārniņi
Astotais kurss: 24 stundas sālījumā iemērkts fileja mignon
Devītā nodarbība: sezonas sakņu un vīnogulāju dārzeņi
Deserts: tradicionālais pīrāgs ar svaigu krējumu un ogām
Ja vēlaties, lai Guillermo veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
16 gadu pieredze
Gandrīz 20 gadu profesionāla atvērtā tipa šefpavāra pieredze.
Karjeras sasniegums
Las Piedras īpašnieks un galvenais šefpavārs, argentīniešu grils un restairants jau vairāk nekā 15 gadus.
Izglītība un apmācība
Dzimis un audzis Buenosairesā, es no vectēva uzzināju ēdiena gatavošanas noslēpumus.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 2 atsauksmēm
Rāda: 0 no 0
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Ešvila, Candler un Canton. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 20 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 147 No € 147 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 432
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?





