Parīze - Vidusjūras garšas, ko piedāvā Lionel
Esmu atvēris restorānus Parīzē un Losandželosā un gatavojis labākos vārdus franču un amerikāņu filmās.
Automātiski tulkots
Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Levantīna izvēlne
€ 162 par viesi
Izbaudiet franču, Vidusjūras un Tuvo Austrumu sastāvdaļu apvienojumu maltītē, kas ietver uzkodas, iesācējus, pamatēdienus un desertu. Ēdienkartē var būt tādi priekšmeti kā radošs humuss, babaghanoush, feta-beet mousse, liellopu kefta, muhammara, Libānas za'atar pizzetta, vistas šavarma, vista ar sumaku un citroniem, falafeli vai grilētas zivis ar konservētu citronu un fenheli. Ir iespējami veģetārieši, vegāni, peskatārieši, košers. Grupām, kuru vecums ir vismaz 12gadi, lūdzu, nosūtiet ziņojumu, lai koordinētu pielāgotu pakalpojumu.
Marokāņu svētki
€ 170 par viesi
Izbaudiet marokāņu maltīti, kas varētu sākties ar burkānu salātiem, artišoku salātiem, zaalouk (baklažāniem) vai fava pupiņām ar ķimenēm. Izbaudiet kuskusa ēdienu ar vistu un dārzeņiem kā pamatēdienu vai gaļas bumbiņas, tagines, mechoui, pastilu. Ēdienkartē var būt arī tradicionāls deserts, piemēram, apelsīnu salāti, medus cigāri, mantecaos vai basboussa (mannas kūka). Precīza ēdienkarte, tostarp kursu skaits (3 līdz 6), ir plānots atbilstoši vēlmēm. Ir iespējami veģetārieši, vegāni, peskatārieši, košers.
Franču bistro ēdienkarte
€ 196 par viesi
Vakariņojiet tipiskā Parīzes maltītē ar uzkodām, uzkodām, pamatēdienu, sāniem un desertu. Paraugs ēdienkartē var būt poireaux vinaigrette, oeuf mimosa, oeufs cocotte, poulet a l 'estragon, gratin de courgettes, tian provencal, ratatouille, gratin dauphinois, navets a la bordelaise, pommes sarladaises, tartare de boeuf au couteau, jambon au Porto vai purée mousseline. Ir iespējami veģetārieši, vegāni, peskatārieši, košers. Grupām, kurās ir vismaz 12 cilvēki, lūdzu, nosūtiet ziņojumu, lai saskaņotu pielāgotu pakalpojumu.
Ja vēlaties, lai Lionel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
20 gadu pieredze
Es izveidoju divus franču bistro un 1 Vidusjūras restorānu un vadu savu pasākumu uzņēmumu.
Restorāns un zvaigžņu šefpavārs
Savas restorānu un someljē zināšanas esmu nodevis A saraksta filmu zvaigznēm un tehnoloģiju izpilddirektoriem.
Apguvis, izmantojot skriešanas virtuves
Absolvējis biznesa skolas Parīzē un Londonā. Kulinārijas zināšanas restorānu pārvaldībā
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 5 atsauksmēm
Rāda: 0 no 0
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa, Beverlihilsa, West Hollywood un Santamonika. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 170 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 1 039
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?