Šefpavāra Deivida tematiskā virtuves izpēte
Es specializējos pielāgotos ēdināšanas piedzīvojumos, piedāvājot īpaši atlasītas vairāku ēdienu vakariņas un aizraujošas kulinārijas meistarklases, kas pielāgotas katram gadījumam
Automātiski tulkots
Pavārs (Kišimi)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Meksikāņu fiesta
€ 65
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Šī stacijas ēdienkarte būs iekārtota un parādīta jūsu virtuves salā, lai visa ģimene varētu to izbaudīt, un tā būs pilnībā pielāgojama uztura prasībām vai vēlmēm. Tajā ir čipsu un salsas stacija, svaiga gvakamole, kukurūzas eskiti, Meksikas dzeltenie rīsi, frijoles refritos, vistas fajita stacija, liellopu gaļas tampiqueña, siera enchiladas un vilkti cūkgaļas karnitas tako
Vakariņas ģimenes stilā
€ 74
Minimālā rezervācijas summa: € 693
Šajā ģimenes stila ēdienkartē ir šefpavāra uzraudzīta grebšanas stacija jūsu virtuves salā, un ēdienkarte ir pilnībā pielāgota. Tajā ietilpst grieķu salāti, grauzdēti kartupeļi, franču ratatouille vai itāļu caponata, makaroni, jūsu iecienītākā stila vista un šefpavāra izcirsts izcilais ribu steiks vai chateaubriand. Mēs arī atsevišķi parādīsim jūsu izvēlēto desertu.
3 kursu Dienviditālijas
€ 100
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Pielāgojiet savu trīs ēdienu itāļu-amerikāņu piedzīvojumu. Sāciet piedzīvojumu ar itāļu kāzu zupu vai klasiskiem Caprese salātiem. Pamatēdienam izvēlieties no populārā Chicken Plicata, Steak Marsala vai pannas, ko piedāvā kopā ar makaroniem vai risotto. Noslēdziet ar klasisku Tiramisu, Cannoli vai šefpavāra parakstu Panna Cotta
Paeljas kulinārijas nodarbība
€ 100
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Padarīsim maltīti interaktīvāku un personalizētāku, piedaloties šajā interaktīvajā (neobligātā) paeljas kulinārijas nodarbībā. Atkarībā no grupas lieluma mēs varam pagatavot vairāku veidu paellas, piemēram, Valenciana, jūras veltes vai melno (kalmāra tinte) paelju. Gatavojot paelju, baudīsim vienmēr aktuālas klasiskās tapas, kurām patīk patatas bravas, croquetas un pulpo a la gallega
4 franču klasikas kurss
€ 143
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Pielāgota 4 kursu ēdienkarte, kurā redzama vienmēr aktuāla franču klasika. Jūsu vakars sākas ar klasiskas franču sīpolu zupas vai atsvaidzinošu sezonas salātu izvēli. Pirmajam ēdienam izvēlieties Coquilles St. Jacques, Escargots de Bourgogne vai Foie Gras. Pamatēdiens piedāvā izvēli starp diviem slaveniem franču ēdieniem: Bœuf Bourguignon vai Magret de Canard. Lai pabeigtu piedzīvojumu, izvēlieties no diviem klasiskiem desertiem: elegantā Crème Brûlée vai teatrālā Crêpes Suzette.
Paraksta savienošanas pieredze
€ 169
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Pielāgojiet savu kulinārijas piedzīvojumu ar četru ēdienu vakariņām, kuru iedvesmas avots ir jūsu iecienītākā tematiskā virtuve. Izbaudiet uzlabotu šefpavāra galda kombinēšanas pieredzi, kurā katrs ēdiens un apvienošana tiek pasniegta ar tiešraides skaidrojumiem un kultūras atziņām, padarot maltīti par meistarklasi gida pavadībā.
Ja vēlaties, lai David veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
20 gadu pieredze
Es specializējos gardēžu maltītēs uz vietas, ēdināšanā un ēdienu kombinēšanā.
Karjeras sasniegums
Es dalos savā aizraušanās ar ēdienu, mācot citus.
Izglītība un apmācība
Esmu Floridas DBPR pārtikas nekaitīguma pakalpojumu sniedzējs un nodrošinu augstākā līmeņa pārtikas nekaitīguma standartus.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Kišimi, Celebration, Leiklenda un Vinterheivena. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 21 gada.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 143
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?







