Nikolasa ceļojums uz manu gardēžu garu

Es piedāvāju tradicionālo, Vidusjūras un Āzijas virtuvi.
Automātiski tulkots
Pavārs
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī, ko piedāvā Chef Nico

FoodTour

€ 90 par viesi
Pavasara smaržu atklāšana no bāra tīkla līdz Arctic Char, no jēra no Pirenejiem līdz Aubrac liellopu gaļai.

Izcila ēdienkarte

€ 155 par viesi
Izcilu produktu degustācija, liellopu gaļa no Galicia Rubia Gallega nogatavināta, cūka Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomijas gaiss

€ 180 par viesi
Gardēžu ceļojums ar foie gras lobster ravioli un Wellington liellopu gaļas fileju un zilo omāru.
Ja vēlaties, lai Chef Nico veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
25 gadu pieredze
Absolvējis ēdiena gatavošanu un konditorejas izstrādājumus, es ieguvu šķīvja pasniegšanas pieredzi.
Ēdinātājs no Parīzes uz Ženēvu
Es strādāju par ēdināšanas uzņēmumu no Parīzes līdz Ženēvai, pilnveidojot savas prasmes.
Absolvējis virtuvi un konditorejas izstrādājumus
Man ir grāds ēdiena gatavošanā un cepšanā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Chef Nico uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 90 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Nikolasa ceļojums uz manu gardēžu garu

Es piedāvāju tradicionālo, Vidusjūras un Āzijas virtuvi.
Automātiski tulkots
Pavārs
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī, ko piedāvā Chef Nico
No € 90 par viesi
Bezmaksas atcelšana

FoodTour

€ 90 par viesi
Pavasara smaržu atklāšana no bāra tīkla līdz Arctic Char, no jēra no Pirenejiem līdz Aubrac liellopu gaļai.

Izcila ēdienkarte

€ 155 par viesi
Izcilu produktu degustācija, liellopu gaļa no Galicia Rubia Gallega nogatavināta, cūka Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomijas gaiss

€ 180 par viesi
Gardēžu ceļojums ar foie gras lobster ravioli un Wellington liellopu gaļas fileju un zilo omāru.
Ja vēlaties, lai Chef Nico veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
25 gadu pieredze
Absolvējis ēdiena gatavošanu un konditorejas izstrādājumus, es ieguvu šķīvja pasniegšanas pieredzi.
Ēdinātājs no Parīzes uz Ženēvu
Es strādāju par ēdināšanas uzņēmumu no Parīzes līdz Ženēvai, pilnveidojot savas prasmes.
Absolvējis virtuvi un konditorejas izstrādājumus
Man ir grāds ēdiena gatavošanā un cepšanā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Chef Nico uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?