Nicolas virtuve française
Franču gardēžu virtuve, kas vērsta uz tehniku un izciliem produktiem
Automātiski tulkots
Pavārs (Bordo)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Bistronomiskā izvēlne
€ 110
Trīstaktu ēdienkarte (starteris, ēdiens, deserts), kas izgatavots no svaiga, sezonāla, kvalitatīva, organiska.
Izvēlne Epicurien
€ 165
5-taktu ēdienkarte (mute, ieeja, 2 ēdieni, deserts), kuras pamatā ir augstākās kvalitātes, sezonāli, kvalitatīvi svaigi produkti, prioritāri bioloģiskie produkti.
Ēdiena ēdienkarte
€ 225
7 soļu ēdienkarte (mute, 2 ieraksti, 2 ēdieni, deserts, piemīlīgs), kas izgatavota no izciliem, sezonāliem, kvalitatīviem svaigiem produktiem, prioritizējot bioloģiskos produktus.
Kaviāra degustācija
€ 245
5 kaviāru degustācija no Akvitānijas Francijā. Vismaz 6 cilvēki.
Ja vēlaties, lai Nicolas veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
25 gadu pieredze
Normandija, es strādāju gastronomijas iestādēs un vadu virtuvēs.
Privāts pavārs slavenībām
Mans gardēžu ēdiens tiek baudīts privātās vakariņās un svētku kokteiļos.
Valsts absolvents/absolvente
Man ir štata diploms kulinārijā un konditorejā. Auguste Escoffier mācekļu biedrs.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 1 atsauksmi
Vidējais vērtējums tiks rādīts, saņemot 3 atsauksmes.
Rāda: 0 no 0
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Bordo, Arcachon, Cap Ferret un Saint-Émilion. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Nicolas uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 110
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?





