Izsmalcināta Klaudio gardēžu virtuve
Esmu šefpavārs un sertificēts vīnzinis ar 21 gadu ilgu kulinārijas pieredzi.
Automātiski tulkots
Pavārs (Sidneja)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Itāļu antipasto un vista
€ 56 par viesi
Sāciet ar jauktu itāļu antipasto plāceni, pēc tam nogaršojiet vistu krūtiņu augstāko ar Capsicum salātiem un lauka sēnēm un pabeidziet maltīti ar lielisku desertu!
Degustācijas izvēlne
€ 73 par viesi
Izbaudiet īpaši atlasītu sākuma līmeņa degustācijas ēdienkarti, kas paredzēta, lai vilinātu aukslējas ar dažādiem un apburošiem ēdieniem.
Premium līmeņa gaļas degustācija
€ 73 par viesi
Dodieties kulinārijas ceļojumā pa garšu un tekstūru, izmantojot mūsu augstākās kvalitātes gaļas degustācijas ēdienkarti, kas pielāgota zinošajām aukslējām.
Premium līmeņa jūras velšu degustācija
€ 73 par viesi
Izbaudiet jūras garšas ar mūsu ekskluzīvo jūras velšu degustācijas ēdienkarti ar labākajiem okeāna dārgumiem.
Ja vēlaties, lai Claudio veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
21 gada pieredze
Esmu strādājis populārākajos restorānos Itālijā, Apvienotajā Karalistē un Austrālijā.
Karjeras sasniegums
Esmu strādājis ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā, pilnveidojot savas prasmes smalkās vakariņās.
Izglītība un apmācība
Es mācījos restorānos Romā, Itālijā, Džeimija Olivera un Džordžo Locatelli vadībā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Sidneja. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 20 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 56 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 445
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?