Vagju un sakē apvienošana, ko veic eksperts

Es apvienoju augstākās kvalitātes wagyu un darinu sake, lai baudītu neaizmirstamas maltītes.
Automātiski tulkots
Pavārs (Šindžuku pilsēta)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī, ko piedāvā Yuma & Team

Sakē degustācija

€ 24 € 24 par viesi
Īpaši veidota japāņu sakē degustācija - no elegantiem atdzesētiem lāsēm līdz bagātīgiem siltiem stiliem, kas apvienoti ar autentiskām atziņām.

Wagyu hotpot komplekts

€ 49 € 49 par viesi
Sirsnīgs wagyu karstais pods ar sezonālām sastāvdaļām, ko pasniedz ar mērcēm un apvienojumā ar izvēlēto sakē.

Vagju un sakē apvienošana

€ 112 € 112 par viesi
2 uzkodas, wagyu mēle un sake, wagyu tataki un siltais sake, sezonas salāti, sirloin steiks un nigori, wagyu hotpot un nepasterizēta sakē.
Ja vēlaties, lai Yuma & Team veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Esmu sakē someljē un sakē bāra un izakajas īpašniece Tokijā.
Izcelts Netflix
Mans pārtikas ekskursiju uzņēmums bija redzams Netflix "Somebody Feed Phil", CNN un citos.
Sakē someljē
Sakē someljē asociācija mani atzina par 2022.-2023. gada Jauno Sakē vēstnieku.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 4.98 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 293 atsauksmēm

Rāda: 0 no 0

Kur jums jādodas

Ushinobi Address: NSK Building, 201, 1 Chome-22-1 Hyakunincho, Shinjuku City, Tokyo 169-0073
169-0073, Tokijas prefektūra, Šindžuku pilsēta, Japāna

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 20 gadiem, kopumā līdz 8 viesiem.

Piekļūstamība

Bez spēcīgiem maņu kairinājumiem, Galvenokārt līdzena vai nolīdzināta zeme

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 24 No € 24 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Vagju un sakē apvienošana, ko veic eksperts

Es apvienoju augstākās kvalitātes wagyu un darinu sake, lai baudītu neaizmirstamas maltītes.
Automātiski tulkots
Pavārs (Šindžuku pilsēta)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī, ko piedāvā Yuma & Team
€ 24 No € 24 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Sakē degustācija

€ 24 € 24 par viesi
Īpaši veidota japāņu sakē degustācija - no elegantiem atdzesētiem lāsēm līdz bagātīgiem siltiem stiliem, kas apvienoti ar autentiskām atziņām.

Wagyu hotpot komplekts

€ 49 € 49 par viesi
Sirsnīgs wagyu karstais pods ar sezonālām sastāvdaļām, ko pasniedz ar mērcēm un apvienojumā ar izvēlēto sakē.

Vagju un sakē apvienošana

€ 112 € 112 par viesi
2 uzkodas, wagyu mēle un sake, wagyu tataki un siltais sake, sezonas salāti, sirloin steiks un nigori, wagyu hotpot un nepasterizēta sakē.
Ja vēlaties, lai Yuma & Team veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Esmu sakē someljē un sakē bāra un izakajas īpašniece Tokijā.
Izcelts Netflix
Mans pārtikas ekskursiju uzņēmums bija redzams Netflix "Somebody Feed Phil", CNN un citos.
Sakē someljē
Sakē someljē asociācija mani atzina par 2022.-2023. gada Jauno Sakē vēstnieku.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 4.98 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 293 atsauksmēm

Rāda: 0 no 0

Kur jums jādodas

Ushinobi Address: NSK Building, 201, 1 Chome-22-1 Hyakunincho, Shinjuku City, Tokyo 169-0073
169-0073, Tokijas prefektūra, Šindžuku pilsēta, Japāna

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 20 gadiem, kopumā līdz 8 viesiem.

Piekļūstamība

Bez spēcīgiem maņu kairinājumiem, Galvenokārt līdzena vai nolīdzināta zeme

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?