Airbnb pakalpojumi

Pozuelo de Alarcón – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Havjera tradicionālā maltīte

Esmu šefpavārs, un Francijas ministrs personīgi apsveica mani ar ēdieniem.

Nomadu tapas, ar ko dalīties

Man ir daudzveidīga pieredze virtuvēs no dažādām pasaules malām, man patīk likt cilvēkiem izbaudīt gastronomisku pieredzi tā, it kā restorāns būtu mājās.

Šefpavāra Hosē gatavotie ēdieni

Esmu apmācīts prestižajā kulinārijas skolā Le Cordon Bleu.

Spāņu virtuves plīts mājās, ko piedāvā Hosē

Esmu šefpavārs un piedalījos Telecinco un Radio Televisión Española programmās.

Havjera Vidusjūras garša

Privāts jahtu šefpavārs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Vidusjūras reģionā, ceļojot pa mūsu jūru, apvienojot tradīcijas, radošumu, svaigu produktu, vienkāršu virtuvi, garšu un godīgumu.

Mediterránean spāņu ēdiens

Esmu šefpavārs un profesionāls šķiņķa griezējs, kuram patīk sajaukt meksikāņu un spāņu garšas.

Eklektiskas Álvaro garšas

Spāņu virtuves šefpavārs un someljē, es biju galvenais šefpavārs 2 zvaigžņu novērtētā Michelin restorānā.

Unikāla Jamaikas virtuve ar Kingz virtuvi

Es piedāvāju autentisku Jamaikas virtuvi ar modernu akcentu, izmantojot inovatīvas metodes.

Pasaulīga garša - Fusion piedzīvojums

Le Cordon Bleu šefpavārs ar 15 gadu pieredzi populārākajos restorānos un 5 zvaigžņu viesnīcās.

Frančesko vakariņas Vidusjūrā

Esmu šefpavārs, konsultants un instruktors, kas saviem klientiem sniedz aizrautību un zināšanas.

Kanalla Izakaya Madrid šefpavārs

Es apvienoju globālās garšas ar precizitāti un radošumu.

Autentiskas meksikāņu garšas, ko piedāvā Sāra

Es gatavoju ēdienus, kas stāsta stāstus un ved uz galda Meksiku.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē