Airbnb pakalpojumi

Plainview – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Karību jūras virtuve, ko piedāvā Andra

Es ņemu līdzi savas dzimtenes garšas un eleganci uz katru pagatavoto maltīti.

Privāts ēdināšanas piedzīvojums ar šefpavāru Sjerru

Manas ēdienkartes ir veidotas ar vietējām sezonālām sastāvdaļām un radošām garšu fūzijām.

Medicīniskās vidējas tīrīšanas līdzekļi, ko veic Marlee

Es radu augu izcelsmes maltītes 3:6:9 aknu tīrīšanai: bez eļļas, cukura, taukiem vai kofeīna.

Nensijas globālā ēdienkarte no lauka līdz galdam

Es piedāvāju dinamiskas, ilgtspējīgas garšas pasaulīgajiem ēdieniem, parādot vietējās sastāvdaļas.

Vienkārša Džordža klasika

Esmu šefpavārs, kas īpašu uzmanību pievērš svaigām sastāvdaļām un ļauju ēdienam spīdēt.

Alena Misūri virtuve

Es demonstrēju Misūri sastāvdaļas modernos, sezonālos un tīros traukos.

Lakou Kali piedzīvojums

Izveidots privāts pavāru zīmols, kas pazīstams ar drosmīgām garšām un ekskluzīvām degustācijas ēdienkartēm.

Soli izsmalcinātas dienvidu maltītes

Esmu kulinārijas skolas absolvents, kas specializējas modernā komforta ēdienā.

Diabētiskās maltītes pagatavošana Tamekā

Mana kaislība ar ēdienu un spēja pielāgoties dažādiem kulinārijas iestatījumiem nosaka manu ēdiena gatavošanu.

Hulio izsmalcinātas maltītes un ekskluzīvas ēdienkartes

Es katru piedzīvojumu pielāgoju viesiem neatkarīgi no tā, vai tā ir degustācijas ēdienkarte vai pagalma bārbekjū.

Šona profesionāla ēdināšana

Esmu korporatīvi apmācīts šefpavārs ar 20 gadu pieredzi.

Globālā virtuve ar Yasi klasiskajām tehnikām

Kā oficiāli apmācīts šefpavārs esmu izgudrojusi radošas, kultūras ēdienkartes jau vairāk nekā 16 gadus.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē