Airbnb pakalpojumi

Old Bridge – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Ilkes Šāfas darbu izstāde

Neatkarīgi no tā, vai tas ir randiņš, vakariņas, korporatīvs pasākums vai jebkāda veida svinības, jūs varat sagaidīt augsta līmeņa ēdienus ar vietējām sezonas sastāvdaļām

Garšīgas maltītes no šefpavāres Stāras

Šefpavāre Stāra specializējas drosmīgos, garšvielām bagātos ēdienos, ko iedvesmojušas Karību jūras saknes un izsmalcinātas kulinārijas metodes.

Ēdienu pagatavoja: šefpavārs Meleks Kastiljo

Es specializējos pielāgotu ēdienkartes un privātu pasākumu organizēšanā, katru reizi radot neaizmirstamus ēdienreizes piedzīvojumus ar izcilu apkalpošanu. Lai uzzinātu vairāk, varat apmeklēt manu vietni. www.melechcatering.com

Sezonas īpašie ēdienkartes piedāvājumi no Filadelfijas šefpavāres Elīzes

Man patīk sadarboties ar klientiem, lai izveidotu ēdienkarti, kas ir pielāgota viņu pasākumam, bet atbilst manam kulinārijas stilam. Man patīk ņemt vērā dažādus pieprasījumus, lai palīdzētu jums īstenot iecerēto.

Karību garšas un pasākumi ar Mariju

Esmu ēdināšanas šefpavārs un apmācīts dominikāņu pavārs ar Escoffier diplomu.

Privāts vakars Ņujorkā ar šefpavāri Stefāniju Kmāru

Manas prasmes neaprobežojas tikai ar kulināriju. Darbs mājokļos man iemācīja, kā apvienot profesionalitāti ar siltumu, paredzēt vajadzības un radīt pieredzi, kas šķiet dabiska.

Takemori Omakase

Vietējās sezonas sastāvdaļas, kas sagatavotas jebkuram gadījumam, tiek piegādātas tieši pie jūsu durvīm.

Michelin līmeņa privātie šefpavāri no dineDK

Mēs radām greznu maltīšu pieredzi, izmantojot svaigas, vietējas sastāvdaļas un inovatīvas metodes.

Šefpavāra Kērtisa mājokļa ēdienkartes

Franču, itāļu, Dienvidaustrumāzijas garšas, no lauka līdz galdam, vegāniskas un veģetāras maltītes.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē