
Airbnb pakalpojumi
New Orleans – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
New Orleans – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Autentiskas Karlosa garšas Ņūorleānā
20 gadu pieredze esmu strādājis par šefpavāru dažādos restorānos. Es gatavoju ēst kopš bērnības Ņūorleānā. Es pārvērtu savu aizraušanos ar ēdienu par veiksmīgu karjeru.

Pavārs
Dienvidu ēdieni, ko piedāvā Ešlija
24 gadu pieredze es atklāju savu aizraušanos 14 gadu vecumā, strādājot kopā ar māti ēdināšanas uzņēmumā. Mani klienti ir tādi zvaigžņu sportisti kā Jadeveon Clowney un Carl Granderson. Esmu uzrakstīts sporta ilustrētajās un citās ievērojamās publikācijās.

Pavārs
Creole Kitchen by Jaleel
Piecu gadu pieredze Izmantojot savas kulinārijas prasmes, es piedāvāju Ņūorleānas garšu. Es apmeklēju Ņūorleānas Kulinārijas un viesmīlības institūtu (NOCHI). Esmu pazīstama ar savu autentisko kreolu virtuvi un gardajām picām.

Pavārs
Džimirijas privāta kulinārijas pieredze
Piecu gadu pieredze Es piedāvāju kulinārijas pieredzi, kas pielāgota privātiem klientiem. Es studēju kulinārijas prasmju un pārtikas nekaitīguma jomā, izmantojot NOCHI un ServSafe. Es absolvēju valediktori no NOCHI un esmu gatavojis vairākās ballītēs, kurās piedalās vairāk nekā 50 cilvēku.

Pavārs
Ādama degustācijas ēdienkarte
Esmu strādājis dažās no pasaules lieliskajām virtuvēm no Ņujorkas līdz Eiropai un Ņūorleānai pusotras desmit gadu garumā. Es koncentrējos uz privātām vakariņām un pasākumu ēdināšanu jau 3 gadus, un man patīk padarīt jebkuru notikumu īpašu un gardu. Ar plašu pieredzi daudzās virtuvēs es varu pagatavot gardu ēdienkarti, lai apmierinātu jebkāda veida ēdienu kāri un pielāgotos jebkādiem uztura ierobežojumiem. Es darbojos atbilstoši augstākajiem standartiem no 4 personu grupām līdz pat korporatīvo pasākumu ēdināšanai.

Pavārs
Paolas itāļu vakariņas Ņūorleānā
14 gadu pieredze es specializējos izsmalcinātā itāļu virtuvē, apvienojot tradīcijas ar radošu akcentu. Esmu arī mācījusies tādās Ņūorleānas virtuvēs kā Domenica, Shaya un Restaurant August. Mans progress no līnijas pavāra līdz šefpavāram Domenikā noveda mani pie kulinārijas atzinības.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē