
Airbnb pakalpojumi
Metairie – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Metairie – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Šefpavāra Scipios radošās virtuves
20 gadu pieredze esmu strādājis par šefpavāru dažādos restorānos. Es gatavoju ēst kopš bērnības Ņūorleānā. Es pārvērtu savu aizraušanos ar ēdienu par veiksmīgu karjeru.

Pavārs
Radoša globālā virtuve, ko piedāvā Džeisons
12 gadu pieredze Mans kulinārijas stils ir no klasiskām franču līdz vjetnamiešu garšām. Es ieguvu savas kulinārijas prasmes, mācoties restorānos un mācoties pavārgrāmatas. Esmu rūpējies par slavenību klientiem, augsta līmeņa pasākumiem un filmu iestudējumiem.

Pavārs
Dienvidu dvēsele un garša, ko piedāvā Reigans
13 gadu pieredze esmu vadījis un veidojis uzņēmumus, radot neaizmirstamu kulinārijas un dizaina pieredzi. Es iemācījos gatavot no vecmāmiņas un pilnveidoju savu amatu, izmantojot praktisku pieredzi. Es pārstāvēju Dienvidu reģionu kā MasterChef 13. sezonas labāko finālistu.

Pavārs
Dienvidu ēdieni, ko piedāvā Ešlija
24 gadu pieredze es atklāju savu aizraušanos 14 gadu vecumā, strādājot kopā ar māti ēdināšanas uzņēmumā. Mani klienti ir tādi zvaigžņu sportisti kā Jadeveon Clowney un Carl Granderson. Esmu uzrakstīts sporta ilustrētajās un citās ievērojamās publikācijās.

Pavārs
Creole Kitchen by Jaleel
Piecu gadu pieredze Izmantojot savas kulinārijas prasmes, es piedāvāju Ņūorleānas garšu. Es apmeklēju Ņūorleānas Kulinārijas un viesmīlības institūtu (NOCHI). Esmu pazīstama ar savu autentisko kreolu virtuvi un gardajām picām.

Pavārs
Džimirijas privāta kulinārijas pieredze
Piecu gadu pieredze Es piedāvāju kulinārijas pieredzi, kas pielāgota privātiem klientiem. Es studēju kulinārijas prasmju un pārtikas nekaitīguma jomā, izmantojot NOCHI un ServSafe. Es absolvēju valediktori no NOCHI un esmu gatavojis vairākās ballītēs, kurās piedalās vairāk nekā 50 cilvēku.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē