Airbnb pakalpojumi

Metairie – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Metairie – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Šefpavāra Scipios radošās virtuves

20 gadu pieredze esmu strādājis par šefpavāru dažādos restorānos. Es gatavoju ēst kopš bērnības Ņūorleānā. Es pārvērtu savu aizraušanos ar ēdienu par veiksmīgu karjeru.

Pavārs

Radoša globālā virtuve, ko piedāvā Džeisons

12 gadu pieredze Mans kulinārijas stils ir no klasiskām franču līdz vjetnamiešu garšām. Es ieguvu savas kulinārijas prasmes, mācoties restorānos un mācoties pavārgrāmatas. Esmu rūpējies par slavenību klientiem, augsta līmeņa pasākumiem un filmu iestudējumiem.

Pavārs

Dienvidu dvēsele un garša, ko piedāvā Reigans

13 gadu pieredze esmu vadījis un veidojis uzņēmumus, radot neaizmirstamu kulinārijas un dizaina pieredzi. Es iemācījos gatavot no vecmāmiņas un pilnveidoju savu amatu, izmantojot praktisku pieredzi. Es pārstāvēju Dienvidu reģionu kā MasterChef 13. sezonas labāko finālistu.

Pavārs

Dienvidu ēdieni, ko piedāvā Ešlija

24 gadu pieredze es atklāju savu aizraušanos 14 gadu vecumā, strādājot kopā ar māti ēdināšanas uzņēmumā. Mani klienti ir tādi zvaigžņu sportisti kā Jadeveon Clowney un Carl Granderson. Esmu uzrakstīts sporta ilustrētajās un citās ievērojamās publikācijās.

Pavārs

Creole Kitchen by Jaleel

Piecu gadu pieredze Izmantojot savas kulinārijas prasmes, es piedāvāju Ņūorleānas garšu. Es apmeklēju Ņūorleānas Kulinārijas un viesmīlības institūtu (NOCHI). Esmu pazīstama ar savu autentisko kreolu virtuvi un gardajām picām.

Pavārs

Džimirijas privāta kulinārijas pieredze

Piecu gadu pieredze Es piedāvāju kulinārijas pieredzi, kas pielāgota privātiem klientiem. Es studēju kulinārijas prasmju un pārtikas nekaitīguma jomā, izmantojot NOCHI un ServSafe. Es absolvēju valediktori no NOCHI un esmu gatavojis vairākās ballītēs, kurās piedalās vairāk nekā 50 cilvēku.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē