Airbnb pakalpojumi

Leonia – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Ilkes Šāfas darbu izstāde

Neatkarīgi no tā, vai tas ir randiņš, vakariņas, korporatīvs pasākums vai jebkāda veida svinības, jūs varat sagaidīt augsta līmeņa ēdienus ar vietējām sezonas sastāvdaļām

The Culinistas privātā pavāra pieredze

Mēs piemeklējam labākos kulinārijas talantus kopā ar mājsaimniecībām, lai baudītu neaizmirstamas maltītes.

Garšīgas maltītes no šefpavāres Stāras

Šefpavāre Stāra specializējas drosmīgos, garšvielām bagātos ēdienos, ko iedvesmojušas Karību jūras saknes un izsmalcinātas kulinārijas metodes.

Ēdienu pagatavoja: šefpavārs Meleks Kastiljo

Es specializējos pielāgotu ēdienkartes un privātu pasākumu organizēšanā, katru reizi radot neaizmirstamus ēdienreizes piedzīvojumus ar izcilu apkalpošanu. Lai uzzinātu vairāk, varat apmeklēt manu vietni. www.melechcatering.com

Karību garšas un pasākumi ar Mariju

Esmu ēdināšanas šefpavārs un apmācīts dominikāņu pavārs ar Escoffier diplomu.

Privāts vakars Ņujorkā ar šefpavāri Stefāniju Kmāru

Manas prasmes neaprobežojas tikai ar kulināriju. Darbs mājokļos man iemācīja, kā apvienot profesionalitāti ar siltumu, paredzēt vajadzības un radīt pieredzi, kas šķiet dabiska.

Michelin līmeņa privātie šefpavāri no dineDK

Mēs radām greznu maltīšu pieredzi, izmantojot svaigas, vietējas sastāvdaļas un inovatīvas metodes.

Šefpavāra Kērtisa mājokļa ēdienkartes

Franču, itāļu, Dienvidaustrumāzijas garšas, no lauka līdz galdam, vegāniskas un veģetāras maltītes.

Eklektiski ēdieni, ko piedāvā šefpavārs Sosa

Es jums piedāvāju noslēpumainās kastes stila kulināriju - jebkuru virtuvi un jebkādas sastāvdaļas, kas ir gardas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē