Airbnb pakalpojumi

Hoboken – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Olusholas afrokarību dvēseles ēdiens

Esmu strādājis populārākajās Ņujorkas kulinārijas vietās, tostarp Red Rooster, Food52 un The Kitchn.

Piedzīvojumiem bagātas, ilgtspējīgas vakariņas, ko piedāvā Izabela

Esmu kaislīgs šefpavārs, kas nodarbojas ar vietējo ēdienu, ilgtspējību un priecīgu ēdiena gatavošanu brīvā dabā.

Frančesko autentiskas itāļu maltītes

Esmu šefpavārs un mūziķis no Modenas, Itālijas.

Interaktīva un labsajūtas cienīga virtuve, ko piedāvā Marks

Es piedāvāju radošumu un garšu veselībai.

Natacha globetrotting garšas

Esmu pārtikas aktīvists un vīna speciālists, esmu uzrakstījis godalgotu Haiti pavārgrāmatu.

Nikolaja Michelin līmeņa vakariņas

Es ilgtspējīgi apvienoju klasisko franču, Āzijas un Jaunā amerikāņu ietekmi uz elegantu cenu.

Oskara drosmīgas globālas garšas

No smalkām maltītēm līdz ātrām ikdienišķām, vegāniskām līdz neapstrādātām - es ar radošumu uztveru katru stilu.

Lalas austrumu piekrastes vakariņu kluba noskaņa

Es apvienoju Losandželosas drosmīgās garšas ar Karību jūras siltumu un Ņujorkas izsmalcinātību unikālām maltītēm.

Sezonālas gardas vakariņas pie Korija

Dažādu vairāku ēdienu maltīšu klāsts, kas paredzēts garšas kavalādei.

Dienvidu dvēsele satiekas ar Ivetas labsajūtu

Es apvienoju dienvidu komfortu un modernu labsajūtu, izmantojot bioloģiskas, vietēji iegūtas sastāvdaļas.

Naidžela brokastu, pusdienu un vakariņu ēdienkartes

Es specializējos smalku ēdienkaršu radīšanā, kas atgādina Ņujorkas restorānus.

Uzlabojiet maltītes Ņujorkā

Chef Rivera mēs specializējamies vairāku virtuvju piedzīvojumā, apvienojot Meksikas drosmīgās garšas, Francijas eleganci, itāļu valodas precizitāti. Mēs to uzlabojam

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē