Airbnb pakalpojumi

Fairfax – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Fairfax – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Privātas vakariņas Jordānijā

Esmu šefpavārs Džordans, kulinārijas instruktors, pārtikas blogeris un ēdināšanas uzņēmums, kurš pēdējos astoņus gadus ir sniedzis personīgos šefpavāra pakalpojumus. Mans kulinārijas stils atspoguļo manu agrīno mīlestību pret ceļošanu. Uzaugot man bija privilēģija iepazīt pasauli, un šie piedzīvojumi veidoja manu aizraušanos ar globālajām garšvielām, garšaugiem un unikālām garšu kombinācijām. Es arī strādāju vietējo ēdienu un kulinārijas zīmolu recepšu izstrādē, izmantojot savu uzņēmumu DCEatings. Saprotot, ka katra aukslējas ir atšķirīgas, es ar nepacietību gaidu iespēju izveidot jūsu personīgajām vēlmēm pielāgotu ēdienkarti, iekļaujot sezonas sastāvdaļas un pielāgojoties jebkādiem uztura ierobežojumiem, alerģijām un citām pārtikas vajadzībām.

Pavārs

Veselīgas gardēžu maltītes, ko piedāvā personīgie šefpavāri

18 gadu pieredze Es piedāvāju barojošu, gardēžu virtuvi, kas pielāgota jūsu vēlmēm un uztura vajadzībām. Esmu reģistrēts dietologs dietologs Diētiskās reģistrācijas komisijā. Mani godināja Best of Burke ēdināšanas balva.

Pavārs

Franču tehnika un globālās garšas, ko piedāvā Djego

20 gadu pieredze Esmu klasiski apmācīts bijušais šefpavārs ar pieredzi globālajā virtuvē. Es mācījos franču virtuvē Starptautiskajā kulinārijas centrā. Es nodibināju savu uzņēmumu, lai dalītos savā mīlestībā pret drosmīgām, neaizmirstamām garšām.

Pavārs

Apmierinošas 4 ēdienu vakariņas, ko piedāvā Meagan

16 gadu pieredze. Lielāko daļu savas karjeras esmu pavadījis, strādājot restorānos un korporatīvajās vakariņās. Man ir divi pamati kulinārijas mākslā un viesmīlības pārvaldībā. Esmu gatavojis ēdienu Kentuki Derbijā, Vilku slazdā un citos pasākumos

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē