Airbnb pakalpojumi

Evanston – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Evanston – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Izcils maltīte restorānā

Šefpavārs Džeisons un Ērika Londona, The Chef un The Baker dibinātāji, aizraujas ar mierinošu, bet izsmalcinātu kulinārijas piedzīvojumu radīšanu. Šefpavārs Džeisons piedāvā vairāk nekā desmit gadus garas kulinārijas zināšanas, apmācot Kendala koledžu un gatavojot maltītes korporatīvajiem vadītājiem un vietējām slavenībām. Ērika, pieredzējusi maizniece un pasākumu kuratore, specializējas viesmīlības piedzīvojumu radīšanā, kas jūtas kā mājās. Kopā viņi apvieno savu mīlestību pret ēdienu un uzmanību detaļām, lai padarītu katru maltīti neaizmirstamu. Viņiem ir ēdināšanas uzņēmums Čikāgā, kas rīko privātus un uznirstošos pasākumus, tostarp lauksaimnieku tirdziņus Čikāgā.

Pavārs

Bendžamina sezonas pirmā virtuve

20 gadu pieredze Kā ilggadējam šefpavāram mana filozofija ir vienkārša: ļaujiet spīdēt labākajām sezonālajām sastāvdaļām. Es studēju Kendall koledžā un Le Cordon Bleu, kā arī mācījos Itālijā un Spānijā. Esmu strādājis ar tādiem cienījamiem šefpavāriem kā Tomass Kelers, Gordons Ramzijs un Čārlijs Trotters.

Pavārs

Čikāga

Šefpavāra Braiena Jupitera gardēžu komforta darbi

25 gadu pieredze Es redzu dienvidu komforta ēdienu kā mākslas veidu, kura iedvesmas avots ir ģimenes receptes un mana vecmāmiņa. Studēju kulinārijas mākslu un pārtikas un dzērienu pārvaldību Maiami, lai pilnveidotu manu amatu. Es biju Džeimsa Bārdas pusfinālists un vadīju 2022. gada Copi zīmolu.

Pavārs

Sebastiana sezonas degustācijas ēdienkartes

Trīs gadu pieredze esmu sadarbojies ar godalgotiem šefpavāriem, lai attīstītu savas prasmes un kulinārijas stilu. Esmu ieguvis augstāko grādu psiholoģijā Trīsvienības koledžā un Čikāgas skolā. Modern Luxury, Chicago Social un InsideHook atzina par šefpavāru, ko vērot.

Pavārs

Ričarda drosmīgi kulinārijas darbi

11 gadu pieredze, ko esmu gatavojis visur - no restorānu virtuvēm līdz rokenrola ekskursijām un televizoriem. Es mācījos Washburn kulinārijas skolā un pilnveidoju savas prasmes Čikāgas restorānos. Esmu piedalījusies Food Network šovos un gatavojusi rokgrupām un kinoteātriem.

Pavārs

Fusion vakariņas, ko piedāvā Alvins

20 gadu pieredze es specializējos maņu vadītā maltīšu baudīšanā. Es uzaugu savas ģimenes kantoniešu restorānā un nodarbojos ar amatniecību restorānos Kalifornijā. Esmu ASV Personīgo šefpavāru asociācijas galvenais biedrs.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē