
Airbnb pakalpojumi
Čikāga – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Čikāga – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Izcils maltīte restorānā
Šefpavārs Džeisons un Ērika Londona, The Chef un The Baker dibinātāji, aizraujas ar mierinošu, bet izsmalcinātu kulinārijas piedzīvojumu radīšanu. Šefpavārs Džeisons piedāvā vairāk nekā desmit gadus garas kulinārijas zināšanas, apmācot Kendala koledžu un gatavojot maltītes korporatīvajiem vadītājiem un vietējām slavenībām. Ērika, pieredzējusi maizniece un pasākumu kuratore, specializējas viesmīlības piedzīvojumu radīšanā, kas jūtas kā mājās. Kopā viņi apvieno savu mīlestību pret ēdienu un uzmanību detaļām, lai padarītu katru maltīti neaizmirstamu. Viņiem ir ēdināšanas uzņēmums Čikāgā, kas rīko privātus un uznirstošos pasākumus, tostarp lauksaimnieku tirdziņus Čikāgā.

Pavārs
Sebastiana sezonas degustācijas ēdienkartes
Trīs gadu pieredze esmu sadarbojies ar godalgotiem šefpavāriem, lai attīstītu savas prasmes un kulinārijas stilu. Esmu ieguvis augstāko grādu psiholoģijā Trīsvienības koledžā un Čikāgas skolā. Modern Luxury, Chicago Social un InsideHook atzina par šefpavāru, ko vērot.

Pavārs
Čikāga
Pavāra iedvesmota ēdināšana
Šefpavārs Endijs Suarezs ir šefpavāra Andy Suarez LLC kulinārijas direktors, kas ir Čikāgā reģistrēts privāts šefpavāru uzņēmums un kulinārijas skola. Viņam ir vairāk nekā 15 gadu pieredze piedzīvojumu radīšanā visu veidu pasākumiem. Iedvesmojoties no meksikāņu mantojuma un aizraušanās ar cilvēku saikni ar ēdienu, Endijs piedāvā klātienes kulinārijas nodarbības pieaugušajiem un bērniem, korporatīvos komandas saliedēšanas pasākumus, privātas vakariņas, maltīšu pagatavošanas pakalpojumus, jahtu privātus šefpavārus un pasākumu ēdināšanu. Viņš uzsver, ka ēdiens ir universāla valoda, un tā mērķis ir radīt pieredzi, ko izbaudīt ikvienam. Viņa pieredze ietver kulinārijas vadības grādu un pieredzi dažādās kulinārijas lomās kā privāts šefpavārs un kulinārijas direktors.

Pavārs
Eli dienvidu šarms
12 gadu pieredze es sniedzu augstas kvalitātes apkalpošanu un dziļu personīgo saikni ar ēdienu. Es mācījos CIP un sāku vecmāmiņas virtuvē. Es strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos un kopā ar Džeimsu Bārdu godalgotajiem šefpavāriem.

Pavārs
Ričarda drosmīgi kulinārijas darbi
11 gadu pieredze, ko esmu gatavojis visur - no restorānu virtuvēm līdz rokenrola ekskursijām un televizoriem. Es mācījos Washburn kulinārijas skolā un pilnveidoju savas prasmes Čikāgas restorānos. Esmu piedalījusies Food Network šovos un gatavojusi rokgrupām un kinoteātriem.

Pavārs
Fusion vakariņas, ko piedāvā Alvins
20 gadu pieredze es specializējos maņu vadītā maltīšu baudīšanā. Es uzaugu savas ģimenes kantoniešu restorānā un nodarbojos ar amatniecību restorānos Kalifornijā. Esmu ASV Personīgo šefpavāru asociācijas galvenais biedrs.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē