Airbnb pakalpojumi

Edgewater – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Edgewater – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Elegantas Džeremija vakariņas

7 gadu pieredze Esmu strādājis smalkās ēdamistabas virtuvēs un ēdināšanas uzņēmumos Parīzē un Ņujorkā. Es apmācīju Ferrandi Paris. Es pārcēlos no Parīzes uz Ņujorku, lai strādātu luksusa ēdināšanas uzņēmumā.

Pavārs

Augstākās klases mājokļa kulinārija, ko piedāvā Deirdre

22 gadu pieredze, es strādāju populārākajos Ņujorkas restorānos, pirms pārgāju uz ēdināšanas un personīgo šefpavāra darbu. Man ir Ņujorkas Francijas kulinārijas institūta kulinārijas sertifikāts. Es visvairāk lepojos ar to, ka mana kulinārija ļauj klientiem sanākt kopā un dalīties ar saitēm.

Pavārs

Vispasaules smalkās vakariņas, ko piedāvā Roberts

20 gadu pieredze Esmu G-7 vēstniecības un ģenerālkonsulāta vadošais šefpavārs Manhetenā, Ņujorkā. Es apmeklēju Amerikas Kulinārijas institūtu - vienu no pasaulē labākajām kulinārijas koledžām. Es esmu Džeimsa Bārdas Īvijas balvas ieguvējs, kas ir pagodināts par savu ieguldījumu kulinārijas pasaulē.

Pavārs

Paaugstinātas vakariņas Karību jūrā, ko piedāvā Dericka

13 gadu pieredze Esmu strādājis par privāto pavāru un kulinārijas konsultantu augsta līmeņa klientiem. Es trenējos, galveno uzmanību pievēršot globālajai virtuvei, tehnikai un izsmalcinātai prezentācijai. Es izveidoju Karību jūras reģiona pārtikas kravas automašīnu un garšvielu līniju, un to piedāvāja Clase Azul un PBS.

Pavārs

Frančesko autentiskas itāļu maltītes

15 gadu pieredze Esmu itāļu šefpavārs ar starptautisku pieredzi, kas apvieno radošumu un tradīcijas. Es iemācījos gatavot restorānos visā Itālijā un Nīderlandē. Es gatavoju ēdienu ICC restorānā Hāgā kopā ar Ciano International.

Pavārs

Izsmalcinātas maltītes pie Riveras

32 gadu pieredze es veidoju neaizmirstamas ēdienkartes. Esmu darinājis savu meistarību slavenās virtuvēs Ņujorkā, Dubaijā, Floridā un Ekvadorā. Man tika dots gods, un tagad esmu Firemen Hospitality Group kulinārijas direktors.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē