Airbnb pakalpojumi

West Pleasant View – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

West Pleasant View – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Kulinārijas ballītes pēc piedzīvojumu ceļveža

Pavārs

Nogaršojiet pasauli : globāli apmācīts šefpavārs

Es esmu Džarods, kas pazīstams arī kā šefpavārs Roilty, godalgots slavenību šefpavārs ar vairāk nekā astoņu gadu pieredzi, veidojot izcilu maltīšu pieredzi Denverā un ārpus tās. Esmu publicēts arī Food Network un Bravo TV. Mans kulinārijas ceļojums ietver apmācības Itālijā un Francijā, tostarp slaveno École Ducasse Parīzē un manu prasmju pilnveidošanu tādās Michelin zvaigznēs novērtētajās iestādēs kā Džoels Robučons Lasvegasā. Esmu piedalījies kulinārijas šovos, piemēram, Beat Bobby Flay un Chopped, kur es izrādīju savu aizraušanos ar inovatīvu virtuvi. Priecājos nest savu pieredzi pie jūsu galda, pielāgojot katru ēdienu jūsu vēlmēm un radot neaizmirstamu maltīti jūsu mājokļa komfortā.

Pavārs

Luksusa ēdināšanas piedzīvojums ar slavenību šefpavāru

Es esmu Džarods, kas pazīstams arī kā šefpavārs Roilty, godalgots slavenību šefpavārs ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, veidojot izcilu maltīšu pieredzi Denverā un ārpus tās. Esmu publicēts arī Food Network un Bravo TV. Mans kulinārijas ceļojums ietver apmācības Itālijā un Francijā, tostarp slaveno École Ducasse Parīzē un manu prasmju pilnveidošanu tādās Michelin zvaigznēs novērtētajās iestādēs kā Džoels Robučons Lasvegasā. Esmu piedalījies kulinārijas šovos, piemēram, Beat Bobby Flay un Chopped, kur es izrādīju savu aizraušanos ar inovatīvu virtuvi. Priecājos nest savu pieredzi pie jūsu galda, pielāgojot katru ēdienu jūsu vēlmēm un radot neaizmirstamu maltīti jūsu mājokļa komfortā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē