Airbnb pakalpojumi

Waikoloa Beach Resort – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Waikoloa Beach Resort – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Izbaudiet Džordža salu garšu

40 gadu pieredze esmu strādājis Āzijā un Eiropā, uzlabojot savas kulinārijas zināšanas un prasmes. Man ir grāds kulinārijas mākslā, kā arī sertifikāti uzturā un taukos. Esmu ieguvis vairākas balvas par ēdieniem un biju daļa no labākā restorāna Maui.

Pavārs

Kailes aloha garša

10 gadu pieredze Lielās salas apkalpošana ar paaugstināta komforta ēdiena gatavošanu no sirds. Izmēģinājums un kļūda, kā arī darbs ar profesionāliem mentoriem man iemācīja prasmes, ko esmu attīstījis. Pēdējo trīs gadu laikā ar lepnumu vēroju, kā mans bizness attīstās eksponenciāli.

Pavārs

Kamuela

Šefpavāra Riodežaneiro unikāla cena no lauku saimniecības līdz galdam

Dzimis un audzis Lielajā salā, es uzaugu savas ģimenes saimniecībā, kur izveidoju dziļu saikni ar ilgtspējīgu lauksaimniecību un svaigu vietējo sastāvdaļu ēšanu jau no agra vecuma. Jau vairāk nekā 20 gadus es gatavoju salu virtuvi no lauku saimniecības līdz galdam slavenajā Kohalas piekrastē. Šajā laikā esmu slavens šefpavārs, kas pazīstams ar slaveno Sushi Rock restorānu, kalpojis kā četru zvaigžņu viesnīcas šefpavārs un izstrādājis personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus cilvēku mājokļos un brīvdienu mājokļos. Mana aizraušanās ir Havaju salu bagātības apvienošana ar globālām garšām, radot unikālu maltīšu baudījumu Lielajā salā ar tiešu saikni ar tās avotu. 2014. gadā es piedalījos Neo-Polinēzijas uznirstošā restorāna ekskursijā vairākās vietās ap Līča reģionu. Es ieguvu kulinārijas apmācību Jaunanglijas kulinārijas institūtā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē