Ēd, lai jaunajā gadā viss izdodas
Iespaidīga ēdienkarte: pārsteidzošas garšas, drosmīgas kombinācijas un bezmaksas šampanieša pudele, lai atzīmētu Jauno gadu ar gaumi... un skaistu "cin cin"!
Automātiski tulkots
Pavārs (Greve in Chianti)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
MangiAmo 2025
€ 190 € 190 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 950
Uzkoda: tako ar terijaki garneļu krudīti un granātābolu, ķemmītes ar noisette sviestu uz topinambūru biezeņa
Pirmais ēdiens: Pici dubultās konsistences gliemežu krēms, bottarga un aromātisks drupinājums Saffron rīsu dzeloņzivs tartars ar zelta lapiņu
pamatēdiens: CBT dzeguze fileja ar krēmveida brokoļiem un burkāniem sviestā
Citronu sorbets, liellopa vaigs Bordo mērcē, marinēti Borrettane sīpoli un selerijas čipsi
Bavārijas tuksnesis ar šampanieša šokolādi un Tasmānijas pipariem uz zelta pamatnes
Ja vēlaties, lai Alessandro veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
17 gadu pieredze
šefpavārs restorānā trattoria da Giotto
Karjeras sasniegums
šefpavārs ar lielu pieredzi, uzmanību pievēršot sastāvdaļu kvalitātei un sezonālajam raksturam
Izglītība un apmācība
Apmācība Vācijas un Itālijas viesnīcās un restorānos
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florence un Bagno a Ripoli. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 15 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
Alessandro uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 190 No € 190 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 950
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?


