Elegantas Rafaela ēdienkartes

Michelin apmācīts šefpavārs, kas gatavo dinamisku Kalifornijas virtuvi ar sezonālām, bioloģiskām sastāvdaļām, kas piepildīta ar Vidusjūras eleganci un siltu brazīliešu viesmīlību.
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Bite-Size Indulgence

€ 107 par viesi
Paaugstināts Hors d 'Oeuvres piedzīvojums Rotaļīga, kokteiļstundas garšīgu uzkodu izplatība, kas paredzēta sajaukšanai, svinībām vai vakara prelūdijai. Ideāli piemērots viesiem, kuri vēlas izsmalcinātību bez formalitātēm. Izvēlnes ideju paraugs: Mini omāru rullīši ar safrāna aioli Wagyu liellopu gaļas slīdņi Ahi tunča tartars ar sezamu un avokado Trifeļu arancini ar parmezāna krēmu Burrata kodumi ar mantotiem tomātiem un bazilika eļļu Petit deserta karotes (pasifloru panna cotta, šokolādes lazdu riekstu putas)

Izkāpšanas prieks

€ 107 par viesi
Šefpavāram gatavas, gatavas maltītes Viesiem, kuri dod priekšroku gatavam šefpavāra gatavam ēdienam. Maltītes tiek piegādātas jūsu Airbnb. Paraugu ēdienkartes idejas: 1 startera, 2 elektrotīkla, 1 deserta izvēle Starteris: Burrata ar grauzdētiem persikiem + bazilika pesto vai kūpināta laša tartīnu Elektrotīkls: lēni pagatavots jēra plecs ar piparmētru chimichurri vai saudzēts paltuss ar citrusu beurre blanc Sezonas dārzeņu malas un amatnieku maize Deserts: citronu olīveļļas kūka ar maskarpones krēmu vai šokolādes espresso torte

Kopīgi galda svētki

€ 128 par viesi
Silts, bagātīgs ģimenes stila maltīšu baudījums ar dāsnām sezonas ēdieniem. Sagādājiet prieku par ēdienu, smiekliem un saikni pie galda. Izvēlnes ideju paraugs: Grauzdēta vista ar citronu, timiānu un ķiploku konfitu Lēni brāķētas īsas ribiņas ar sarkanvīnu jus Kārtaini sezonas dārzeņi ar romesco Graudu salāti ar citrusaugļiem un pistācijām Svaigi cepta fokača ar olīveļļas mērcēm Ģimenes stila deserta šķīvji: tiramisu, augļu torte, šokolādes kūka bez miltiem

5 ēdieni, smalkas vakariņas, simfonija

€ 256 par viesi
Izsmalcinātas vairāku ēdienu vakariņas, kas veidotas un klātas ar Michelin līmeņa uzmanību. Paredzēts svinībām un pulcēšanās vietām, kur tēma ir greznība. Izvēlnes paraugs Amuse-Bouche: austeres ar ikriem, šampanieša mignonette Pirmais kurss: omāru biskvīts ar crème fraîche, maurēšanās eļļu Otrais kurss: Ricotta gnudi ar sēņu ragù un trifeli Trešais kurss: Wagyu striploin ar kartupeļu fondantu, sarkanvīna samazināšana Ceturtais kurss: siera kurss Piektais kurss: Valrhona šokolādes kūka ar vaniļas pupiņu anglēzi

Paaugstināts maltīšu komplekts

€ 256 par viesi
Izbaudiet šo ēdienkarti, kurā ietilpst dvēseliski, sezonāli ēdieni, kas pagatavoti ar izsmalcinātām metodēm un vietēji iegūtas sastāvdaļas. Katrs kurss apvieno dinamiskas Dienvidamerikas un Vidusjūras reģiona tradīcijas neaizmirstamām garšām.
Ja vēlaties, lai Rafael veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
22 gadu pieredze
Es specializējos neaizmirstamu ēdienkaršu radīšanā īpaši augstiem klientiem visā pasaulē.
Karjeras sasniegums
Man bija restorāns Brazīlijā, kas kalpoja svarīgām personām, dziedātājiem un personībām.
Izglītība un apmācība
Man ir arī someljē apmācība un sertifikāti taizemiešu, japāņu, vegānu un neapstrādātu pārtikas produktu jomā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
No € 256 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Elegantas Rafaela ēdienkartes

Michelin apmācīts šefpavārs, kas gatavo dinamisku Kalifornijas virtuvi ar sezonālām, bioloģiskām sastāvdaļām, kas piepildīta ar Vidusjūras eleganci un siltu brazīliešu viesmīlību.
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 256 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Bite-Size Indulgence

€ 107 par viesi
Paaugstināts Hors d 'Oeuvres piedzīvojums Rotaļīga, kokteiļstundas garšīgu uzkodu izplatība, kas paredzēta sajaukšanai, svinībām vai vakara prelūdijai. Ideāli piemērots viesiem, kuri vēlas izsmalcinātību bez formalitātēm. Izvēlnes ideju paraugs: Mini omāru rullīši ar safrāna aioli Wagyu liellopu gaļas slīdņi Ahi tunča tartars ar sezamu un avokado Trifeļu arancini ar parmezāna krēmu Burrata kodumi ar mantotiem tomātiem un bazilika eļļu Petit deserta karotes (pasifloru panna cotta, šokolādes lazdu riekstu putas)

Izkāpšanas prieks

€ 107 par viesi
Šefpavāram gatavas, gatavas maltītes Viesiem, kuri dod priekšroku gatavam šefpavāra gatavam ēdienam. Maltītes tiek piegādātas jūsu Airbnb. Paraugu ēdienkartes idejas: 1 startera, 2 elektrotīkla, 1 deserta izvēle Starteris: Burrata ar grauzdētiem persikiem + bazilika pesto vai kūpināta laša tartīnu Elektrotīkls: lēni pagatavots jēra plecs ar piparmētru chimichurri vai saudzēts paltuss ar citrusu beurre blanc Sezonas dārzeņu malas un amatnieku maize Deserts: citronu olīveļļas kūka ar maskarpones krēmu vai šokolādes espresso torte

Kopīgi galda svētki

€ 128 par viesi
Silts, bagātīgs ģimenes stila maltīšu baudījums ar dāsnām sezonas ēdieniem. Sagādājiet prieku par ēdienu, smiekliem un saikni pie galda. Izvēlnes ideju paraugs: Grauzdēta vista ar citronu, timiānu un ķiploku konfitu Lēni brāķētas īsas ribiņas ar sarkanvīnu jus Kārtaini sezonas dārzeņi ar romesco Graudu salāti ar citrusaugļiem un pistācijām Svaigi cepta fokača ar olīveļļas mērcēm Ģimenes stila deserta šķīvji: tiramisu, augļu torte, šokolādes kūka bez miltiem

5 ēdieni, smalkas vakariņas, simfonija

€ 256 par viesi
Izsmalcinātas vairāku ēdienu vakariņas, kas veidotas un klātas ar Michelin līmeņa uzmanību. Paredzēts svinībām un pulcēšanās vietām, kur tēma ir greznība. Izvēlnes paraugs Amuse-Bouche: austeres ar ikriem, šampanieša mignonette Pirmais kurss: omāru biskvīts ar crème fraîche, maurēšanās eļļu Otrais kurss: Ricotta gnudi ar sēņu ragù un trifeli Trešais kurss: Wagyu striploin ar kartupeļu fondantu, sarkanvīna samazināšana Ceturtais kurss: siera kurss Piektais kurss: Valrhona šokolādes kūka ar vaniļas pupiņu anglēzi

Paaugstināts maltīšu komplekts

€ 256 par viesi
Izbaudiet šo ēdienkarti, kurā ietilpst dvēseliski, sezonāli ēdieni, kas pagatavoti ar izsmalcinātām metodēm un vietēji iegūtas sastāvdaļas. Katrs kurss apvieno dinamiskas Dienvidamerikas un Vidusjūras reģiona tradīcijas neaizmirstamām garšām.
Ja vēlaties, lai Rafael veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
22 gadu pieredze
Es specializējos neaizmirstamu ēdienkaršu radīšanā īpaši augstiem klientiem visā pasaulē.
Karjeras sasniegums
Man bija restorāns Brazīlijā, kas kalpoja svarīgām personām, dziedātājiem un personībām.
Izglītība un apmācība
Man ir arī someljē apmācība un sertifikāti taizemiešu, japāņu, vegānu un neapstrādātu pārtikas produktu jomā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?