Šefpavāra mūsdienīgas smalkas vakariņas 
Manuels

Šefpavāra mūsdienīgas smalkas vakariņas Manuels

Es apvienoju klasisko franču treniņu ar meksikāņu dvēseli, lai veidotu savas ēdienkartes.
Automātiski tulkots
Pavārs (Mehiko)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Ja vēlaties, lai Manuel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
9 gadu pieredze
Esmu strādājis populārākajos restorānos un privāti, veidojot ēdienu, kas sakņojas kultūras stāstos.
Strādājis Ko Ma
Es strādāju Ko Ma kopā ar šefpavāru Mikelu Alonso, pilnveidojot savu pieeju mūsdienu virtuvei.
Le Cordon Bleu un universitāte
Es mācījos Le Cordon Bleu un Universidad Anáhuac, pilnveidojot savas kulinārijas prasmes.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Mehiko. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
Nav pieejams
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?
Šefpavāra mūsdienīgas smalkas vakariņas 
Manuels

Šefpavāra mūsdienīgas smalkas vakariņas Manuels

Es apvienoju klasisko franču treniņu ar meksikāņu dvēseli, lai veidotu savas ēdienkartes.
Automātiski tulkots
Pavārs (Mehiko)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Nav pieejams
Ja vēlaties, lai Manuel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
9 gadu pieredze
Esmu strādājis populārākajos restorānos un privāti, veidojot ēdienu, kas sakņojas kultūras stāstos.
Strādājis Ko Ma
Es strādāju Ko Ma kopā ar šefpavāru Mikelu Alonso, pilnveidojot savu pieeju mūsdienu virtuvei.
Le Cordon Bleu un universitāte
Es mācījos Le Cordon Bleu un Universidad Anáhuac, pilnveidojot savas kulinārijas prasmes.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Mehiko. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?