Piedzīvojumiem bagātas, ilgtspējīgas vakariņas, ko piedāvā Izabela
Esmu kaislīgs šefpavārs, kas nodarbojas ar vietējo ēdienu, ilgtspējību un priecīgu ēdiena gatavošanu brīvā dabā.
Automātiski tulkots
Pavārs (Džērsisitija)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Uguns un zemes degustācija
€ 170 par viesi
Izbaudiet piedzīvojumiem bagātu ēdienkarti ar ugunskuriem gatavotiem ēdieniem un sezonāliem vietējiem produktiem, izmantojot ilgtspējīgu praksi. Sagatavojieties lauku stilā ieturētai, bet pacilātai maltītei.
Burulaiva uz džungļu mielastu
€ 193 par viesi
Šī ir drosmīga, globāli iedvesmota ēdienkarte, kas apvieno Karību jūras, Centrālamerikas un piekrastes Ņujorkas garšas, kas veidotas ar bezatkritumu radošumu un noskaņu.
Lauku saimniecība, mežs un liesma
€ 221 par viesi
Izbaudiet zemes svinības no lauku saimniecības līdz galdam, sajaucot savvaļas sastāvdaļas, vietējo gaļu un kulināriju ar atvērtu liesmu, lai baudītu priecīgu, kopīgu maltīšu mirkli.
Ja vēlaties, lai Isabel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
14 gadu pieredze
Es ienesu izpētes, radošuma un prieka garu katram ēdienam un galdam.
Sous šefpavārs uzņēmumā Burning Man
Es gatavoju ēdienu Kostarikas ekociematā un praktizēju bezatkritumu gatavošanu uz burulaivas.
Pašmācīts pavārs
Es sāku gatavot 14 gadu vecumā un mācījos, strādājot restorānos un ceļojot.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Džērsisitija. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 20 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
No € 170 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?