Augu izcelsmes ēdieni Peru
Augu izcelsmes Peru ēdieni, ko pagatavo klasiski apmācīts šefpavārs Sesar Kubas
Automātiski tulkots
Pavārs (Ņujorka)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Uzkodas viena kumosa lielumā
€ 48 € 48 par viesi
Iepazīstieties ar dažām klasiskām Peru uzkodām, piemēram, Causa rellena, papa ala huancaina un, protams, Peru nacionālo ēdienu Ceviche (visi ar augu izcelsmes sastāvdaļām).
Ģimenes stila svētki
€ 82 € 82 par viesi
Spilgti, rūpīgi atlasīti Peru ēdieni uz augu bāzes, kas ietver ģimenes stila klasiku, piemēram, lomo saltado ar sēnēm, ají de gallina ar džekfrūtiem un kvinojas chaufa – bagātīgi ar garšu, kultūru un saikni.
Degustācijas izvēlne
€ 151 € 151 par viesi
Daudzveidīga Peru ēdienu degustācijas karte ar unikāliem ēdieniem, kas atklāj Peru virtuves dziļumu: palmu sirds ceviče, Causa Limeña de garbanzos, austeru sēņu anticucho iesmiņi, Peru pesto makaroni ar kraukšķīgu baklažānu kotleti.
Ja vēlaties, lai Cesar veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
15 gadu pieredze
Es biju šefpavāra palīgs restorānā The Brushstroke NYC, kas atrodas Tribukejas rajonā un ir saņēmis Michelin zvaigznes.
Karjeras sasniegums
Visas savas karjeras laikā esmu strādājis restorānos, kas nominēti James Beard balvai un saņēmuši Michelin zvaigznes.
Izglītība un apmācība
Kulinārijas mākslas grāds no Le Cordon Bleu
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Ņujorka. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 48 No € 48 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




