Tradición con fusion por Israel R

Es piedāvāju tradicionālo spāņu virtuvi ar modernām metodēm un globālu apvienojumu.
Automātiski tulkots
Pavārs (Sevilja)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Populāra restaurācija

€ 55 € 55 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 140
Vietējās populārās ēdināšanas pamati. Tradīcijas ar augstākās kvalitātes produktiem un augstās virtuves pagatavošanu.

Tradicionālā ēdienkarte

€ 60 € 60 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 150
Vietējās Andalūzijas virtuves tradicionālo izstrādājumu degustācija. Piriñaca gaditana de tuna Ajoblanco de almendra con grva Fritura de marinera del sur Solomillo en salsa demiglace de whisky Tocino de cielo

Tradīcijas un kodolsintēze

€ 70 € 70 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 150
Tradicionāla virtuve ar modernām pašreizējās virtuves tehnikām. Vietējais siera aperitīvs Pescado sous video, kas pagatavots vakuumā / Calamar rebozado en tempura de azafrán (a Choose) Šitake un trifeļu sēņu rīsi Costilla sous vide ar glaseado ceptu kartupeļu cieti un Āzijas mērci citronu un piparmētru / Secreto ibérico mērcē sevillana al whisky (pēc izvēles) Mango pudiņš/Shrickhand de mango (pēc izvēles)

Fusion izvēlne

€ 70 € 70 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 150
Piedzīvojuma pielāgošana atbilstoši gaumei. Ēdienkartes piemērs: Kazas siera rullītis ar melleņu želeju un pistācijām, valriekstu un šķiņķa vāku Pārsteidziet aperitīvu atbilstoši sezonai Zivs (lasis un citas iespējas) ar putekļsūcēju, kas pagatavots apelsīnu, citronu un laima mērcē. Paprikas iepildīts astoņkājis eļļā uz kartupeļu krējuma ar vaniļu Secreto ibérico sous vide ar ganu drupačām ingverā. Mango shrickhand ar pistācijām, kardamomo un safrānu
Ja vēlaties, lai Israel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
20 gadu pieredze
Tradicionālā virtuve no Andalūzijas, Kanāriju salām un Katalonijas ar modernām tehnikām.
Karjeras sasniegums
Šefpavārs restorānos un pasākumos, piemēram, Mobilās pasaules kongresā.
Izglītība un apmācība
Apmācība Nerjas alu ēdināšanas skolā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 2 atsauksmēm

Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Sevilja. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Israel uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 55 No € 55 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 140
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Tradición con fusion por Israel R

Es piedāvāju tradicionālo spāņu virtuvi ar modernām metodēm un globālu apvienojumu.
Automātiski tulkots
Pavārs (Sevilja)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 55 No € 55 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 140
Bezmaksas atcelšana

Populāra restaurācija

€ 55 € 55 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 140
Vietējās populārās ēdināšanas pamati. Tradīcijas ar augstākās kvalitātes produktiem un augstās virtuves pagatavošanu.

Tradicionālā ēdienkarte

€ 60 € 60 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 150
Vietējās Andalūzijas virtuves tradicionālo izstrādājumu degustācija. Piriñaca gaditana de tuna Ajoblanco de almendra con grva Fritura de marinera del sur Solomillo en salsa demiglace de whisky Tocino de cielo

Tradīcijas un kodolsintēze

€ 70 € 70 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 150
Tradicionāla virtuve ar modernām pašreizējās virtuves tehnikām. Vietējais siera aperitīvs Pescado sous video, kas pagatavots vakuumā / Calamar rebozado en tempura de azafrán (a Choose) Šitake un trifeļu sēņu rīsi Costilla sous vide ar glaseado ceptu kartupeļu cieti un Āzijas mērci citronu un piparmētru / Secreto ibérico mērcē sevillana al whisky (pēc izvēles) Mango pudiņš/Shrickhand de mango (pēc izvēles)

Fusion izvēlne

€ 70 € 70 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 150
Piedzīvojuma pielāgošana atbilstoši gaumei. Ēdienkartes piemērs: Kazas siera rullītis ar melleņu želeju un pistācijām, valriekstu un šķiņķa vāku Pārsteidziet aperitīvu atbilstoši sezonai Zivs (lasis un citas iespējas) ar putekļsūcēju, kas pagatavots apelsīnu, citronu un laima mērcē. Paprikas iepildīts astoņkājis eļļā uz kartupeļu krējuma ar vaniļu Secreto ibérico sous vide ar ganu drupačām ingverā. Mango shrickhand ar pistācijām, kardamomo un safrānu
Ja vēlaties, lai Israel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
20 gadu pieredze
Tradicionālā virtuve no Andalūzijas, Kanāriju salām un Katalonijas ar modernām tehnikām.
Karjeras sasniegums
Šefpavārs restorānos un pasākumos, piemēram, Mobilās pasaules kongresā.
Izglītība un apmācība
Apmācība Nerjas alu ēdināšanas skolā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 2 atsauksmēm

Rāda: 0 no 0

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Sevilja. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Israel uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?