Fransuā franču gastronomija
Franču terroir virtuve, kas papildināta ar eksotiskām garšām, piemēram, Yuzu un Timut pipariem.
Automātiski tulkots
Pavārs (Liona)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Sezonāls pastaigu galds
€ 100
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Gardēžu ēdienkarte 5 posmos
Maize ir iekļauta, un ēdienus var atnest atpakaļ
Uzkodas/uzkodas
Pirmā ieeja
Murgata kunga foreles tartars ar citronzāli / gurķenes mērci / grauzdētu skābmaizes maizi
Otrā ieeja
Ardešas cūkgaļas pluma / zaļā karija piedeva / granātābolu redukcija
Ēdiens
Jūrasvelns / omāru zupa / cukuroti puravi
Deserts
Grand Cru "Nativo" šokolādes putas/pašgatavots vaniļas saldējums
Nelielas madeleines un financiers kūciņas pēc pasūtījuma
Sajūtu atmodas izvēlne
€ 130
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Gardēžu ēdienkarte 6 posmos
Maize ir iekļauta, un ēdienus var atnest atpakaļ
Uzkodas/uzkodas
Ieeja
Ķemmīšu carpaccio / marinēti dārzeņi
Pirmais ēdiens
Ideāla ola ar sēnēm / kartupeļu putām / mājās gatavotiem čipsiem
Otrie ēdieni
Zvejnieka noķertas zivis / viegls buljona aromāts / mazi dārzeņi
Sieri
3 lauku saimniecības sieri/medus no manas ražotnes
Deserts
"Etrez" biezpiena mākonis / sezonas augļu maisījums / mājās gatavota granola
Nelielas madeleines un financiers kūciņas pēc pasūtījuma
Gastronhoming izvēlne
€ 170
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Gardēžu ēdienkarte 7 posmos
Maize ir iekļauta, un ēdienus var atnest, ja nepieciešams.
Uzkodas/uzkodas
Pirmā ieeja
Ar āķiem noķerta jūrasasara carpaccio
Otrā ieeja
Liellopa filejas tataki
Pirmais ēdiens
Ķemmītes / baltais sviesta mērce / dārzeņi
Otrie ēdieni
Teļa gaļas fileja / murkšķēji / kartupeļu kārtainā mīkla
Fromage
brillat savarin ar trifelēm
Deserts
Piparmētru garšas citrusaugļu nage / apelsīnu granita
Madeleines un financiers
Sulaiņa pakalpojumi
€ 250
Apkalpojiet taurētāju, lai pilnībā baudītu maltītes mājās.
Ja vēlaties, lai François veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
20 gadu pieredze
Apmācījās kopā ar Polu Bokusu, strādāja ar zvaigznēm novērtētos restorānos visā Eiropā.
Pavārs prezidentiem un zvaigznēm
Strādāja Džordža V un Mišela Rostanga, apgūstot izsmalcinātas franču virtuves ēdienus.
Absolvējis Pola Bocuse skolu
Apguvusi kulināriju Pola Bocuse institūtā, pilnveidotas prasmes visaugstāk novērtētajās virtuvēs.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Liona un Annecy. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Varat arī ierasties pie manis:
69007, Lyon, Francija
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
François uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 250
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?





