Īglantīnas autentiska franču virtuve

Īglantīnas autentiska franču virtuve

Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve.
Automātiski tulkots
Pavārs (Buloņa-Bijankūra)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Ja vēlaties, lai Eglantine veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve, un dodu priekšroku bioloģiskajiem ēdieniem.
Karjeras sasniegums
Pirms sāku savu karjeru virtuvē, es strādāju Alain Ducasse kulinārijas izdevniecībā.
Izglītība un apmācība
Es pilnveidoju savas prasmes Le Desnoyez Parīzē un ieguvu CAP virtuves diplomu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Buloņa-Bijankūra. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Eglantine uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 90 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 400
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?
Īglantīnas autentiska franču virtuve

Īglantīnas autentiska franču virtuve

Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve.
Automātiski tulkots
Pavārs (Buloņa-Bijankūra)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
No € 90 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 400
Ja vēlaties, lai Eglantine veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
8 gadu pieredze
Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve, un dodu priekšroku bioloģiskajiem ēdieniem.
Karjeras sasniegums
Pirms sāku savu karjeru virtuvē, es strādāju Alain Ducasse kulinārijas izdevniecībā.
Izglītība un apmācība
Es pilnveidoju savas prasmes Le Desnoyez Parīzē un ieguvu CAP virtuves diplomu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Buloņa-Bijankūra. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Eglantine uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?