Īglantīnas autentiska franču virtuve
Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve.
Automātiski tulkots
Pavārs (Buloņa-Bijankūra)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Piekrastes rags!
€ 90 par viesi
Izpētiet Francijas garšas, izmantojot radošus sezonas ēdienus, kas parāda radošumu skartas tradīcijas.
Franču klasiskais kodolsintēze
€ 90 par viesi
Izbaudiet gardēžu cienīgu maltīti, kas pilna ar sezonāliem franču ēdieniem, kas pagatavoti no svaigām sastāvdaļām.
Svinības
€ 100 par viesi
Sviniet franču gastronomiju ar šo patīkamo svētku ēdienkarti ar augstas kvalitātes sastāvdaļām un bagātīgām un izsmalcinātām garšām.
Ja vēlaties, lai Eglantine veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
8 gadu pieredze
Esmu šefpavārs, kura specializācija ir svaiga un sezonāla franču virtuve, un dodu priekšroku bioloģiskajiem ēdieniem.
Karjeras sasniegums
Pirms sāku savu karjeru virtuvē, es strādāju Alain Ducasse kulinārijas izdevniecībā.
Izglītība un apmācība
Es pilnveidoju savas prasmes Le Desnoyez Parīzē un ieguvu CAP virtuves diplomu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Buloņa-Bijankūra, Parīze, Courbevoie un Versaļa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Eglantine uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 90 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?