Airbnb pakalpojumi

Marratxí – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Ekskluzīva kulinārijas pieredze jūsu naktsmītnē

Paellas, rīsu ēdienu, tapas eksperts; rada modernas, svaigas garšas.

Maljorkas virtuve, ko piedāvā Llucia

Tradicionālā Maljorkas un Baleāru virtuve, izmantojot vietējo produktu un kvalitāti.

Tradicionālās paellas Llorenç

Esmu konditorejas šefpavārs, apmācīts Parīzē un iedvesmojies no ģimenes receptēm.

Vidusjūras festivāls por Edu Losilla

Izbaudiet brīnišķīgo Vidusjūras gastronomiju ar kvalitatīvām oriģinālām tapām

Privātais šefpavārs Rafa

mūsdienu virtuve, tradicionālā virtuve, viesnīcas, pilsētas virtuve.

Vidusjūras reģions garšu stāstā

Katrā ēdienā es transformēju katra mana klienta būtību, gaumi un stilu unikālā gastronomijā.

Privāts šefpavārs Džeiks

Vidusjūras, Itālijas, Spānijas, vietējās sastāvdaļas, koncentrēšanās uz garšu, silta apkalpošana.

Izbaudiet Vidusjūras pieredzi

Katrs manis veidotais ēdienkarte ir stāsts, kas tiek atklāts caur garšu, izmantojot vietējos produktus. Tas ir par katra notikuma pārvēršanu neaizmirstamā sajūtu ceļojumā.

Šefpavāra Andrea Betina privātais piedzīvojums

Svaigi un sezonāli Vidusjūras ēdieni ar personīgu pieskārienu, lai baudītu un atcerētos relaksējošu mirkli

Taste of the Mediterranean por Pau

Es piedāvāju pilnu ēdienkarti ar tipiskiem ēdieniem, kas apvienoti ar Āzijas akcentiem.

Vidusjūras smalkās vakariņas, ko piedāvā Pols

Maljorkas un franču virtuves ietekmē esmu izpildītāju šefpavārs un smalko maltīšu entuziasts.

Taste of the Mediterranean with Paul

Es piedāvāju pilnu Vidusjūras stila ēdienkarti ar Āzijas akcentiem un vietējiem produktiem.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē